AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAKasvunkoti Onni ja Ilona

< MUUT TOIMIPISTEET

Kasvunkoti Onni ja Ilona

Rinnekodintie 17, 02980 Espoo


Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 184 1027

Kasvunkoti Onni ja Ilona

  • Kasvunkoti Onni ja Ilona tarjoaa pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua alle 18-vuotiaille, huostaanotetuille kehitysvammaisille ja erityistarpeisille lapsille ja nuorille.
  • Kasvunkoti Onnissa ja ilonassa on erikoistuttu autisminkirjon häiriöihin ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten hoitoon.
  • Kasvunkoti Onni ja Ilona sijaitsee Espoon Lakistossa, luonnonläheisessä ja turvallisessa ympäristössä. Tilat ovat esteettömät ja ne soveltuvat myös erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttäville lapsille ja nuorille.

Jokaisella lapsella ja nuorella on oma huone. Lasten ja nuorten käytössä on yhteinen olohuone ja keittiö sekä oma aidattu ja turvallinen ulkoilupiha.

Kasvunkoti Onnissa ja Ilonassa jokaisella lapsella ja nuorella on nimetty omaohjaaja. Jokaiselle tehdään oma hoitopolku, jonka suunnittelussa huomioidaan lapsen ja nuoren erityistarpeet. Tarvittaessa käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä.

Hoidon suunnittelu tehdään yhteistyössä lapsen ja nuoren, vanhempien ja lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Yksikön toimintaa rytmittää aikuisjohtoinen, turvallinen arki. Kasvunkoti Onnissa ja Ilonassa on 10 asiakaspaikkaa, jotka on jaettu kahteen eri yksikköön, Onniin ja Ilonaan. Yksikössä on edellytykset vastata vaativiin palveluntarpeisiin. Jokainen hoitopolku suunnitellaan aina räätälöidysti ja yksiköllisesti lapsen/nuoren ja perheen tarvetta vastaavaksi.

Kuvia toimipisteestä