AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTALastutie

< MUUT TOIMIPISTEET

Lastutie

Lastutie 1, 01650 Vantaa


Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

050 543 1344

Lastutie – nuorekas ja rento asumispalveluyksikkö kaikenikäisille Vantaalla  

  • Lastutie on ympärivuorokautista tukea tarjoava asumispalveluyksikkö.
  • Kenelle: Eri-ikäisille kehitysvammaisille asiakkaille.
  • Sijainti: Hyvien ulkoilumahdollisuuksien lähellä Vantaan Vapaalassa. Kulkuyhteydet eri suuntiin ovat hyvät ja Myyrmäen palvelut ovat kävelymatkan päässä.  

Ympärivuorokautista tukea itsenäiseen ja touhukkaaseen elämään

 

Lastutien yksikkömme on valmistunut vuonna 2015 ja talossa on 15 yksiötä kahdessa kerroksessa. Kaikissa asunnoissa on oma kylpyhuone, pieni keittiö ja lasitettu parveke. Yhteisiin tiloihin kuuluvat modernit sauna-, ruokailu- ja oleskelutilat. Halutessaan asukkaamme voivat syödä myös omassa asunnossaan. Asukkaidemme ikärakenne on melko nuori ja otamme kaikkien erilaisuuden rikkautena. Jokaisella asukkaallamme on oma päiväohjelma, johon kuuluu työtoimintaa tai opiskelua. Vapaapäivinä asukkaamme voivat osallistua kodinhoidollisiin tehtäviin tai harjoitella asioiden hoitoa. Asukkaamme ovat innokkaita harrastamaan talon ulkopuolella. Sen lisäksi vietämme iltoja myös omassa asunnossa rentoutuen tai yhdessä aikaa viettäen.

 

Kunnioitamme asukkaita yksilöinä ja meillä on hyvä me-henki

 

Kuuntelemme ja kunnioitamme asukkaitamme kaikissa heidän elämäänsä koskevissa asioissa. Lastutiellä asukkaamme oppivat oman arjen hallintaa turvallisessa ympäristössä. Jokainen saa elää omannäköistä elämää ja annamme tukea jokaisen tarvitsemalla tavalla. Meillä saa harjoitella kodinhoidollisia tehtäviä, vuorovaikutusta muiden kanssa, yhteisöllisyyttä sekä oppia ottamaan vastuuta omista valinnoistaan. Ammattitaitoinen ja moniammatillinen henkilökuntamme on sitoutunutta. Meillä on myös mukavat asuinkaverit. Olemme avoimia ja innostuneita uusille asioille.

Kuvia toimipisteestä