AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAMajakka

< MUUT TOIMIPISTEET

Majakka

Kumputie 1, 02980 Espoo


Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 547 1054

Yksilöllisiä tutkimusjaksoja helpottamaan arkea

Yksikön kuvaus: Lasten ja nuorten tutkimusjaksoja ja tilapäishoitoa tarjoava yksikkö.

Kenelle: Majakassa tarjoamme palveluita henkilöille, joilla on psykiatrisia tai autismikirjoon liittyviä käyttäytymiseen liittyviä haasteista 

Sijainti: Pohjois-Espoossa Lakistossa.

Majakka tarjoaa tutkimusjaksoja ja tilapäishoitoa lapsille ja nuorille, jotka kehitysvammaisuutensa vuoksi tarvitsevat palveluita elämänsä tueksi. Tilapäishoito antaa huoltajille mahdollisuuden palautua kuormittavasta arjesta. Arvioimme tutkimusjakson aikana lapsen tai nuoren sen hetkisiä ongelmia ja suunnittelemme sekä toteutamme hoidon yksilöllisesti. Tutkimusjaksoon voi kuulua esimerkiksi erilaisten terapeuttien ja lääkäreiden palveluita.

Luonnonläheisyys ja yhteiset aktiviteetit tuovat iloa

Lähiympäristöstämme löytyy luontopolkuja, jotka tarjoavat iloa myös vanhemmille. Luonnonläheinen ja turvallinen ympäristö sekä asiantunteva hoito on tuonut meille paljon kiitosta. Meillä asiakas voi oppia sosiaalisia taitoja mukavien hoitajien kanssa. Touhuamme paljon yhdessä, kuten piirrämme, askartelemme, osallistumme teatteriesityksiin ja laulelemme. Meillä on myös oma uimahallivuoro läheisessä uimahallissa.

 

Kuvia toimipisteestä