AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAMaurinkoti

< MUUT TOIMIPISTEET

Maurinkoti

Alppikatu 2, rakennus B, 2krs, 00530 Helsinki


Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. klo 8-16)

040 663 4799

Ympärivuorokautista tukea omassa kodissa keskellä Helsinkiä

  • Oma persoonallinen koti ja yksilöllistä, osallisuutta edistävää arkea
  • Maurinkoti tarjoaa palveluja monivammaisille aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat runsaasti apua ympäri vuorokauden
  • Maurinkoti sijaitsee Helsingin Kalliossa, Alppikadulla

 Yksilöllinen koti vanhassa tunnelmallisessa rakennuksessa

Maurinkoti sijaitsee Helsingin Diakonissalaitoksen alppikorttelissa. Historiallisessa ja vanhassa rakennuksessa on oma tunnelmansa ja korkeat huoneet sekä kaari-ikkunat tekevät asunnoista valoisia. Jokaisella asukkaallamme on oma asunto omalla kylpyhuoneella. Meiltä löytyy myös yhteisiä tiloja vapaa-ajan viettoa ja ruokailuja varten. Maurinkoti sijaitsee keskellä urbaania Helsinkiä ja tarjoaa näin monipuoliset vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon. Töölönlahden ulkoilureitit sekä Kallion ja Hakaniemen palvelut ovat kävelymatkan päässä. Hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet lähtevät aivan talon nurkan takaa.

 

Rauhallinen ilmapiiri urbaanissa kaupunkiympäristössä

Jokaisen asukkaamme arki on yksiköllistä ja omat mielenkiinnon kohteet huomioivaa. Pystymme vastaamaan monipuolisiin avuntarpeisiin yksilöllisesti myös runsasta apua tarvitseville asukkaille. Monet asukkaamme käyvät arkisin osallisuutta edistävissä toiminnoissa, kuten päivätoiminnassa tai erilaisissa kerhoissa. Asukkaillamme on myös mahdollisuus suorittaa TELMA-opintoja.

Vietämme paljon aikaa yhdessä esimerkiksi ulkoillen. Omat asunnot mahdollistavat tarvittaessa oman rauhan ilman häiritsevää hälinää. Henkilökunnallamme on laaja-alainen osaaminen ja monipuolinen koulutustausta. Meillä on rauhallinen ilmapiiri huumorilla ja naurulla höystettynä.

Kuvia toimipisteestä