AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAPienryhmäkoti Viikari

< MUUT TOIMIPISTEET

Pienryhmäkoti Viikari

Pyyntitie 5, 3krs., 02230 Espoo


Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 664 1274

Kenelle: Kehitysvammaisille ja autisminkirjon lapsille ja nuorille.

Sijainti: Espoon Matinkylässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Pienryhmäkoti Viikari on seitsemän kehitysvammaisen ja autistisen alle 18-vuotiaan lapsen koti. Lapset asuvat Viikarissa ympärivuorokautisesti. Viikarissa on paikalla asiantunteva moniammatillinen työryhmä jokaisena vuorokauden aikana. Pienryhmäkoti Viikarissa on erikoistuttu autisminkirjon häiriöihin, sekä haasteisiin ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten hoitoon. 

Viikari sijaitsee Espoon Matinkylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. (Iso omenalta kävelymatkan päässä) Viikarin tilat ovat esteettömät ja kodikkaat. Jokaisella lapsella ja nuorella on pienryhmäkodissa oma huone ja vessa pesutiloineen. Lapsella on mahdollisuus sisustaa huone mieleisekseen omien vanhempien tai oman ohjaajan avustamana. 

Pienryhmäkoti Viikarissa arki on lapsen ja nuoren näköistä. Jokaisen  yksilölliset tarpeet huomioidaan.  Jokaisella lapsella on nimettynä kaksi omaa ohjaajaa. Arjessa korostuu perhekeskeisyys ja tiivis yhteistyö perheiden kanssa. Lasten perheet ovat aina tervetulleita Viikariin. 

Arjessa leikitään, ulkoillaan ja leivotaan yhdessä. Syliä unohtamatta. Aina on mahdollista päästä aikuisen syliin rauhoittumaan. 
 

Kuvia toimipisteestä