AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAPoliklinikka

< MUUT TOIMIPISTEET

Poliklinikka

Kumputie 1, 02980 Espoo


Poliklinikka

Poliklinikkamme palvelee ma-to klo 8-15 ja perjantaisin klo 8-14. Hoitajan puhelinaika on ma-to klo 8.30-11.30. Sähköpostiosoite: poliklinikka@rinnekoti.fi, fax:09 8551 400

Poliklinikalla voimme auttaa kehitysvammaisuudesta tai vastaavista toimintakyvyn rajoitteista ja/tai lisäsairauksista johtuvissa lääketieteellisissä, kuntoutuksellisissa, ohjauksellissa ja sosiaalisissa kysymyksissä. Tavallisia käyntien syitä ovat muun muassa hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu sekä toteutuksen järjestäminen. Hoidamme myös asiakkaan sosiaaliturvaan liittyviä asioita.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden lähiympäristön ja kunnan palveluverkoston edustajien kanssa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pidämme tärkeänä asiakkaan ja perheen hyvinvoinnin kaikkia osatekijöitä. Kehitysvammapoliklinikallamme työskentelee kehitysvammaisten asioihin perehtyneitä asiantuntijoita (erikoislääkäreitä, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, terapeutteja). Hoidamme myös lääkäreittemme tarpeellisiksi arvioimat röntgen- ja ultraäänitutkimukset, laboratoriotutkimukset ja kliinisen neurofysiologian tutkimukset.

Kuvia toimipisteestä