AJANKOHTAISTA BLOGIT RINNEKOTI 90v OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Erityisperhetyö

Erityisperhetyön tavoitteena on auttaa ja tukea lapsen vaikean, ennenaikaiseen kuolemaan johtavan sairauden kohdanneita perheitä selviytymään arjesta ja sairaan lapsen hoidosta. Tavoitteena on myös ylläpitää ja parantaa perheen toimintakykyä lapsen sairauden ja surutyön eri vaiheissa, myös lapsen kuoleman jälkeen.

Erityisperhetyön kautta esimerkiksi INCI, MLD, CRMCC ja Miller-Dieker -sairautta sairastavien lasten vanhemmille, sisaruksille, isovanhemmille ja sukulaisille järjestetään vertais- ja perhetapaamisia ympäri Suomen.

Lisätietoja

Janne Vartiainen
Erityisperhetyöntekijä
puh. 050 077 3201
janne.vartiainen@rinnekoti.fi

 

Erityisperhetyön vertais- ja koulutustilaisuus perheiden työntekijöille Kuortaneen Urheiluopistolla 26.5.2017

Keväinen tervehdys arvoisat yhteistyökumppanimme ja tervetuloa mukaan Rinnekoti-Säätiön erityisperhetyön Länsi-Suomen alueen viranomaisten  vertais- ja koulutustilaisuuteen kuortaneen Urheiluopistolle 26.5.2017.

Vuosi on taas kulunut ja on aika tullut taas tavata toisiamme erityislaatuisten asiakaslasten ja heidän perheidensä asian äärellä. Tilaisuuden ohjelma on ohessa nähtävillä. Tapahtumapaikkana on jälleen Kuortaneen Urheiluopisto ja sen miellyttävät puitteet. Tänä vuonna koulutuksellisia  teemoina ovat vuorovaikutus lapsen kanssa ja kokemuspuheenvuoron tuomat näkökulmat perheen arkeen. Koska tilaisuus on luonteeltaan työnohjauksellinen, huomioithan että osallistumalla sitoudut vaitioloon tilaisuudessa mahdollisesti kuulemiesi tietosuojan alaisten ja arkaluontoisten asioiden osalta.

Ilmoittautumiset ruokavalioineen suoraan minulle yllä näkyviin yhteystietoihin viimeistään 23.5 mennessä.  Kuortaneen urheiluopiston osoite on: Opistotie 1, 63100 Kuortane.

Tarkemmat koordinaatit paikalle löytyvät tästä linkistä.

Tavataan Kuortaneella!

Janne Vartiainen