AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAKoti - Yksilötarinat

Minun kotini - parasta täällä on yhteisöllisyys ja kivat asukaskaverit

Videolla omasta kodistaan kertoo 29-vuotias Juha, joka asuu ryhmäkodissa.

Missä asut:
Asun ryhmäkodissa Espoossa. Muutin omaan kotiin vanhempien luota viisi vuotta sitten.

Kodissa parasta:
Yhteisöllisyys ja kivat asukaskaverit. Lisäksi meri ja kirjasto ovat lähellä!

Mihin tarvitset apua ohjaajilta:
Ruuanlaittoon, pyykinpesuun ja asiointiin. Turvalliseen asumiseen.

Työ ja harrastukset:
Käyn töissä mediapajalla, jossa tehdään esimerkiksi Marttis-verkkolehteä.  Luen paljon ja osallistun kirjapiiriin. Bändikerhossa olen solistina. Katson myös elokuvia - suosikkejani ovat Turhapuro-elokuvat.

Haaveena:
Muutto yksiöön tavallisessa kerrostalossa, joskus tulevaisuudessa.

 

Koti Rinnekodissa

Asumispalvelujemme tavoitteena on tukea henkilöä niin omassa kodissaan kuin kodin ulkopuolella niissä asioissa ja tilanteissa, joissa apua ja tukea tarvitaan. Videolla omasta kodistaan kertova Juha asuu ryhmäkodissa, jossa jokaisella asukkaalla on oma koti. Omassa kodissa on pieni keittiö ja oma kylpyhuone. Jokainen asukas vastaa itse oman kotinsa sisustamisesta ja siisteydestä. Ohjaajat auttavat ja opastavat tarvittaessa ja henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Ryhmäkotiin kuuluu myös yhteiset tilat, joissa laitetaan ruokaa, syödään ja vietetään vapaa-aikaa yhdessä. Yhteistä toimintaa suunnitellaan asukaskokouksissa.

Rinnekodilla on yli 30 erilaista asumispalveluyksikköä ja asukkaina meillä on yli 450 henkilöä. Meillä on tarjolla erilaisia koteja, niin maalla kuin kaupungissa. Kerro toiveistasi - etsitään sinulle sopiva koti.

 

Koteihimme voit tutustua ”Toimipisteemme”-välilehdellä. Yksikön nimeä klikkaamalla avautuu esittely.

Vapaita asukaspaikkoja voit tiedustella Asiakkuustiimistämme puh. 02063 855 00. (Puhelu ei maksa enempää kuin normaali puhelinverkkomaksu)

Lisää tarinoita