AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTANosto

Omnian opiskelijat toteuttivat Espanjalaisen gaalaillallisen Rinnekodissa

Omnian kauneudenhoito-, ravitsemus- ja hoitotyön opiskelijat toteuttivat espanjalaisen gaalaillallisen Rinnekodissa. Se oli Omnia tekee hyvää -tempaus, joita Omnia tekee 10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi.

Iltaan valmistauduttiin päivän aikana, jolloin kauneudenhoidon opiskelijat valmistivat juhlakampaukset ja meikit rinnekotilaisille. Tapahtumaan osallistuminen ei ollut avustajan puutteesta kiinni, sillä hoitotyön opiskelijat toimivat päivän ja illan aikana henkilökohtaisena avustajana.

Illalla kahvila Ainoliinassa soi espanjalaiset sävelet.  Opiskelijat olivat somistaneet tilan ja keittiöstä kantautui herkulliset tuoksut. Ravintola-alan opiskelijoiden laatima espanjalainen menu tarjoiltiin pöytiin.

- Yhteistyö Omnian kanssa mahdollisti paljon hyvää. Palvelunkäyttäjillemme tapahtuma oli elämys. Moni ei ollut aikaisemmin käynyt ravintolassa syömässä näin juhlavasti, kertoo tapahtuman järjestäjä, palveluesimies Anne Wallenius. Lisäksi opiskelijat saivat kokemusta uudenlaisesta asiakaskunnasta ja tutustuivat kehitysvamma-alaan, jatkaa Wallenius.

Lisää tarinoita