Asumisen tuen palvelut, Espoo

Alarinne

Kenelle: kaikenikäisille kehitysvammaisille henkilöille.

Sijainti: Pohjois-Espoossa Lakiston luonnonläheisellä alueella.

Alarinteessä on seitsemän esteetöntä asukaspaikkaa kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat asumisvalmennusta. Kartoitamme jokaisen asukkaan toimintakyvyn, asetamme yhdessä asukkaan kanssa tavoitteet ja laadimme henkilökohtaisen kuntoutussuunnitelman. Tavoitteenamme on tuottaa intensiivistä kuntoutusta sekä asumisvalmennusta, joka mahdollistaa asukkaan siirtymisen itsenäisempään asumismuotoon.

Toimipisteen tiedot

Alarinne - Kumputie 1 B (1.krs ) 02980 Espoo

050 326 5248

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

050 430 7711

Tavoitteena oma koti

Kaikkien asumisvalmennuskotien yhteydessä on omat wc-tilat ja viidessä kodissa myös suihku. Asukkaidemme yhteisessä käytössä on keittiötilat, olohuone, ruokailutila ja sauna. Kolmessa asunnossamme on myös omat ulko-ovet, jotka mahdollistavat itsenäisen liikkumisen ja toimimisen.

Useat asukkaamme käyvät alueella järjestettävässä päivätoiminnassa. Asukkaamme osallistuvat kuntoutustavoitteidensa mukaisesti esimerkiksi kodinhoitoon. Ulkoilemme yhdessä ja käymme säännöllisesti myös erilaisilla retkillä. Työntekijämme ovat asiakaslähtöisiä sekä innokkaita tuottamaan laadukasta ja tavoitteellista valmentavaa asumista. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme ja osallistamaan asukkaita omaan elämäänsä.

Ohjaaja opastaa miesasiakasta vaatteiden viikkaamisessa

Alarinne

Kumputie 1, Espoo