Asumisen tuen palvelut, Espoo

Arvola

Kenelle: Aikuisille kehitysvammaisille henkilöille.

Sijainti: Pohjois-Espoon Lakistossa, maaseutumaisemissa.

Arvola toimii kymmenen asiakkaan kotina. Arvola tuottaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille aikuisille asiakkaille. Arvolan asiakkailla voi olla psyykkisiä sairauksia ja autismikirjon häiriöitä sekä käyttäytymisen erityispiirteitä. Asiakkaat voivat tarvita yksilöllistä tukea turvalliseen ja hyvään elämään.

Meillä tehdään paljon asioita yhdessä, joten yhteisöllisyys on meille tärkeää. Olemme aina valmiita kokeilemaan uusia asioita ja kehittämään niitä eteenpäin yhdessä. Meillä työote on ratkaisukeskeinen ja se näkyy hyvinä tuloksina asiakasviihtyvyydessä. Meillä opetellaan merkityksellisiä elämän taitoja ja jokainen osallistuu oman elämän suunnitteluun sekä päätöksentekoon.

Toimipisteen tiedot

Arvola - Rinnekodintie 3 D 02980 Espoo

044 723 2829

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 647 5138

Omavalvontasuunnitelma
Arvola

Tuemme asukkaitamme yksilölliseen toimintaan

Henkilökuntamme osaaminen on painottunut psyykkisistä häiriöistä kärsivien kehitysvammaisten henkilöiden itsenäisen elämän tukemiseen. Huomioimme jokaisen asukkaan yksilönä ohjauksessa. Meiltä asukkaat voivat käydä myös työ- tai päivätoiminnassa. Tuemme asukkaita tarvittavien taitojen ja itsenäisen elämän harjoittelussa.

Kaksi henkilöä pitävät toisiaan kädestä kiinni

Arvola

Rinnekodintie 3, Espoo, Suomi