Asumisen tuen palvelut, Espoo

Arvola

Kenelle: Aikuisille kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea psyykkisen hyvinvoinnin ylläpitoon.

Sijainti: Espoon Lakistossa Rinnekodin alueella maaseutumaisessa ympäristössä, metsän ja lammen välittömässä läheisyydessä.

Arvola on koti kymmenelle henkilölle, jotka tarvitsevat vaativan asumisen ympärivuorokautisen tuen palvelut. Asukkaamme viihtyvät asunnoissaan, joissa kaikissa on wc, suihku ja keittiö. Asukkaisen yhteisessä käytössä ovat kerhohuone, kodinhoitohuone, sauna sekä varasto. Yksikössämme on hyvä tunnelma; yksikön yhteinen tabletti on asukkaiden käytössä ja aamukahvi saa kehuja. Asukkaamme voivat käydä kuntosalilla ja uimahallissa, ulkoilla itsenäisesti tai ryhmässä sekä harrastaa. Asiakkaamme ovat perustaneet Arvolaan oman kirjaston, jossa he asioivat ja toimivat virkailijoina kukin toiveidensa mukaisesti. Arvolassa onkin hyvin tavallista, että keksitään jotain yhteistä tekemistä ja lähdetään toteuttamaan ideaa yhdessä.

Toimipisteen tiedot

Arvola - Rinnekodintie 3 D 02980 Espoo

044 723 2829

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 184 2326

Tuemme asukkaitamme yksilölliseen toimintaan

Henkilökuntamme osaaminen on painottunut psyykkisistä häiriöistä kärsivien kehitysvammaisten henkilöiden itsenäisen elämän tukemiseen. Huomioimme jokaisen asukkaan yksilönä ohjauksessa. Meiltä asukkaat voivat käydä myös työ- tai päivätoiminnassa. Tuemme asukkaita tarvittavien taitojen ja itsenäisen elämän harjoittelussa.

Kaksi henkilöä pitävät toisiaan kädestä kiinni

Arvola

Rinnekodintie 3, Espoo, Suomi