Lapsi- ja perhepalvelut, Espoo

Hiiala

Kenelle: Vaikeasti monivammaisille lapsille ja nuorille.

Sijainti: Espoon Lakistossa kauniin luonnon ympäröimänä.

Hiiala on seitsemän paikkainen pienryhmäkoti, jossa kaikilla asukkailla on oma huone. Yhteisessä käytössä on viihtyisä ja esteetön olohuone, isot kylpyhuoneet ja sauna, takkahuone ja aistihuone. Meiltä löytyy myös aurinkokeinu ja oma pallomeri. Elämme Hiialassa mahdollisimman normaalia ja monipuolista arkea, jossa lasten osallistumista ja koulunkäyntiä tuetaan. Apuvälineet ja kommunikaation tukeminen ovat vahvasti läsnä arjessa. Jokaisella lapsella on nimetty omaohjaaja ja vanhempien kanssa yhdessä laadittu yksilöllinen hoito- ja kasvatussuunnitelma.

 

Toimipisteen tiedot

Hiiala - Rinnekodintie 11 02980 Espoo

050 560 5268

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 706 3501

Omavalvontasuunnitelma
Hiiala

Turvallista asumista lasten ehdoilla

Teemme tiiviisti yhteistyötä perheiden kanssa ja tuemme lasten kotilomia. Halutessaan vanhemmilla on myös mahdollisuus yöpyä meillä. Tuemme tasavertaisuutta ja sitä, että jokaisella on oikeus osallistua yhdessä tekemiseen omien kykyjensä ja mielenkiinnon mukaan. Opettelemme yhdessä muun muassa kommunikoimista, sosiaalisia taitoja ja arjen taitoja. Tarjoamme lapsille turvallisen arjen lisäksi myös elämyksiä, kuten erilaisia yhteisiä retkiä.

Lämminhenkinen henkilökuntamme on ammattitaitoista ja lapsille omistautunutta. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja ammattikasvattajia, joille on tärkeää toimia yhteisyössä perheiden kanssa.

Lähiympäristö ja luonnon rauha tarjoaa asukkaillemme hyvät ulkoilumahdollisuudet. Kaikkien käytössä on myös iso lasitettu parveke ja suuri ulkoterassi.

Hiiala: työntekijä ja lapsi kommunikoivat kuvin.

Hiiala

Rinnekodintie 11, Espoo