Asumisen tuen palvelut, Espoo

Jokipolku

Kenelle: Kehitysvammaisille nuorille aikuisille, joilla saattaa esiintyä mielenterveyden ongelmia, haastavaa käyttäytymistä tai päihdeongelmia.

Sijainti: Maaseutumaisen Lakiston alueella Espoossa.

Jokipolku on 11 asunnon asuntoryhmä lämmintunnelmaisessa vanhassa kerrostalossa. Kaikilla asukkaillamme on vuokrasuhteinen asunto, jonka voi sisustaa oman näköiseksi. Asunnot ovat neljässä kerroksessa ja sopivat henkilöille, joilla ei ole liikuntarajoitteita. Ruokailla voi omassa asunnossa tai yhteisissä tiloissa. Oleskelutiloissa saa seuraa myös tv:n katseluun ja yhdessäoloon. Kesällä voidaan viettää aikaa grillaten ja pihapelejä pelaten. Käytössä on myös sauna ja pyykkitupa.

Toimipisteen tiedot

Jokipolku - Rinnekodintie 5 B 02980 Espoo

040 032 7572

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

050 463 5456

Omavalvontasuunnitelma
Jokipolku

”Jokipolulle on aina mukava tulla, kun jo ulko-ovelle kuuluu vilkas puheensorina ja iloiset naurut!”

Huomioimme asukkaan voimavarat ja tarjoamme turvalliset puitteet oman elämänhallinnan kehittämiselle. Tukea ja apua tarjotaan juuri sen verran, kuin on tarpeen. Tarjoamme mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, mutta emme päätä asukkaan puolesta. Teemme yhteistyötä ja uskomme, että ratkaisukeskeisellä ajattelulla saamme parhaat tulokset. Rakennamme pitkäkestoisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita.

Palveluesimiehen lisäksi Jokipolulla on sairaanhoitaja ja 9 ohjaajaa. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden.

Jokipolku

Rinnekodintie 5, Espoo, Suomi