Asumisen tuen palvelut, Tampere

Joukontalo

Kenelle:

Runsasta apua ja ohjausta tarvitseville kehitysvammaisille aikuisille

Sijainti: Joukontalo sijaitsee Tampereen Hervannassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kävelymatkan päässä ovat kauppakeskus palveluineen ja Ahvenisjärven ulkoilumaastot.

Joukontalo on kaksikerroksinen pienkerrostalo, johon kuuluu ryhmäkoti ja tukiasuntoja. Alakerrassa on 14-paikkainen autetun asumisen ryhmäkoti, jossa jokaisella asukkaalla on oma asunto. Ryhmäkodin yhteisessä käytössä ovat keittiö, ruokasali, oleskeluhuone, sauna ja kaksi terassia. Talon yläkerrassa on kuusi tukiasuntoa, joissa jokaisella on oma tupakeittiö, kylpyhuone ja ranskalainen parveke. Tilat ovat esteettömiä.

Toimipisteen tiedot

Joukontalo - Lindforsinkatu 11 C 33720 Tampere

044 721 5103

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

044 293 4418

 

Omavalvontasuunnitelma
Joukontalo

Mielekästä tekemistä ja hyvää elämää

Asiakkaat osallistuvat arjen suunnitteluun yhdessä ohjaajien kanssa ja toimintamme perustuu kullekin asiakkaalle laadittuun palveluiden toteuttamissuunnitelmaan. Joukontalossa panostetaan kommunikointiin ja huomioidaan puheen tuottamisen erityisvaikeudet.

Arkisin asiakkaat käyvät päiväaikaisissa toiminnoissa ja vapaa-aikaa asiakkaat viettävät omien toiveidensa mukaan mm. ulkoillen, saunoen ja käymällä kerhoissa. Asiakaskokous pidetään viikoittain. Kokouksessa käsitellään ajankohtaisia asioita, asiakkaiden kuulumisia ja toiveita. Retkiä Joukontalosta suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä.

Henkilökuntamme koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Joukontalo

Lindforsinkatu 11 C, Tampere