Asumisen tuen palvelut, Tampere

Joukontalo

Kenelle: Runsasta apua ja ohjausta tarvitseville aikuisille.

Sijainti: Tampereen Hervannassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä monipuolisia palveluita sekä Ahvenisjärven ulkoilumaastoja.

Joukontalo on kaksikerroksinen pienkerrostalo, johon kuuluu ryhmäkoti ja tukiasuntoja. Talon alakerrassa on 14-paikkainen autetun asumisen ryhmäkoti, jossa jokaisella asukkaalla on oma asunto. Ryhmäkodin yhteisessä käytössä on oleskeluhuone, keittosyvennys sekä wc ja kylpyhuone. Talon yläkerrassa on kuusi tukiasuntoa, joissa jokaisella asukkaalla on oma tupakeittiö, kylpyhuone ja ranskalainen parveke. Alakerrasta löytyy myös olohuone, ruokasali, keittiö, sauna ja kaksi terassia koko talon yhteiseen käyttöön. Alakerran tilat ja yläkerran tukiasunnot ovat esteettömiä.

Toimipisteen tiedot

Joukontalo - Lindforsinkatu 11 C 33720 Tampere

044 721 5103

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

044 293 4418

Mielekästä tekemistä ja hyvää elämää

Tuemme jokaista asukastamme yksilöllisesti ja toimintamme perustuu kullekin asukkaalle laadittuun palveluiden toteuttamissuunnitelmaan. Huomioimme puheentuottamisen erityisvaikeudet ja käytössämme on puhevammaisten tulkki ja viittomakielen ohjaaja. Päivisin asukkaamme käyvät päivä- ja työtoiminnassa eri puolilla Tamperetta. Asukkaidemme iltapäivät ja illat täyttyvät harrastuksista, saunomisesta, ulkoilusta ja muista omiin toiveisiin perustuvista menoista. Meillä kokoontuu myös miesten- ja naistenryhmä erilaisten retkien merkeissä.

Henkilökuntamme koostuu sosiaali-, terveys- ja humanistisen alan ammattilaisisista, jotka on koulutettu Yksilökeskeiseen elämän suunnitteluun. Henkilökuntamme tuntee asukkaat hyvin – useat työntekijämme ovat olleet talossa sen perustamisesta saakka.

Asiakas ja työntekijä syövät mansikoita puiston penkillä

Joukontalo

Lindforsinkatu 11 C, Tampere