Lapsi- ja perhepalvelut, Helsinki

Juniori-Martti

Kenelle: Kehitysvammaisille, autismikirjon sekä muille erityislapsille ja nuorille.

Missä: Helsingin Kalliossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Juniori-Martti on turvallinen lyhytaikainen hoitopaikka lapselle, perheen ja vanhempien jaksamisen tueksi. Lyhytaikaisen ympärivuorokautisen palvelun lisäksi on myös intervalli- ja päivähoitopaikkoja. Juniori-Martin lähistöllä on lukuisia ulkoilu- ja retkeilykohteita, joita hyödynnämme toiminnassamme päivittäin mm. Töölönlahden ulkoilualue, Linnanmäen huvipuisto, museot ja runsas lastentapahtumatarjonta.

Toimipisteen tiedot

Juniori-Martti - Alppikatu 2B 19 B 00530 Helsinki

044 736 6824

palveluyksikön johtaja (ark. 7-15)

040 584 8185

 

 Omavalvontasuunnitelma
Juniori-Martti

 

Arkea lapsen ehdoilla hänen erityistarpeet huomioiden

Lyhytaikaisen hoidon kesto ja sisältö suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelun suunnitteluun osallistuvat perhe, kunnan edustaja, omahoitaja, palveluyksikön johtaja sekä tarvittaessa lapsen tai nuoren muu verkosto. Tärkeintä on tukea lapsen ja vanhempien välistä suhdetta ja taata laadukas tilapäishoito, jossa lapsen on hyvä olla. Panostamme mukavaan yhdessäoloon, leikkimiseen, askarteluun, ulkoiluun ja erilaisiin retkiin. Lasta pidetään paljon sylissä ja annetaan tunne läheisyydestä.

Rinnekodin palvelujen asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu, lastensuojelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai omaisten ja kunnan sekä Rinnekodin asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä.

Palvelemme myös itsemaksavia yksityisasiakkaita.

Erivärisillä maaleilla kädenjälkiä valkoisessa paperilla

Juniori-Martti

Alppikatu 2B 19 B, Helsinki