Lapsi- ja perhepalvelut, Oulu

Kasvunkoti Kanerva

Kasvunkoti Kanerva on lasten sijaishuollon yksikkö, jossa tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua asumista kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille.

Yksikön rakentaminen on alkanut ja sen on tarkoitus valmistua loppuvuodesta 2021.

Rinnekodin palvelujen asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu, lastensuojelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai omaisten ja kunnan sekä Rinnekodin asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä. Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme, otathan yhteyttä asiakkuussuunnitteluumme,
02063 855 00
Palvelemme arkisin kello 9-15.

Toimipisteen tiedot

Kasvunkoti Kanerva - Ukkoherrantie 6 90420 Oulu

Anu Havana, asiakkuussuunnittelija

050 375 8276

Kasvunkoti Kanervassa jokaisella lapsella on oma huone ja wc. Tilat ovat esteettömiä ja niissä on otettu huomioon lasten apuvälineiden tarve.

Kasvunkodissa eletään mahdollisimman normaalia arkea. Lapset käyvät koulua, harrastavat heille mieluisia asioita, viettävät aikaa yhteisissä tiloissa ja osallistuvat kodin arjen askareisiin kykyjensä mukaan. Jokaista lasta tuetaan käyttämään hänelle luontaista tapaa kommunikoida, tehdä valintoja ja ilmaista itseään vammaisuudestaan huolimatta.

Omaiset ja muut lapsen elämään kuuluvat ihmiset voivat tulla käymään kylässä. Teemme yhteistyöstä vanhempien kanssa lapsen arkeen kuuluvien asioiden suunnittelussa ja haluamme tukea muitakin lapselle tärkeitä ihmissuhteita hänen hyvinvointiaan rakentavalla tavalla.

Kasvunkoti Kanerva

Ukkoherrantie 6, Oulu, Suomi