Lapsi- ja perhepalvelut, Oulu

Kasvunkoti Kanerva

Kenelle:Kasvunkoti Kanerva on lasten sijaishuollon erityisyksikkö, kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille.

Sijainti: Oulussa, Metsokankaan alueella

 

Toimipisteen tiedot

Kasvunkoti Kanerva - Ukkoherrantie 6 90420 Oulu

050 473 7233

Yksikön johtaja (arkisin 8-16)

050 406 8119

Omavalvontasuunnitelma
Kasvunkoti Kanerva

 

Rinnekodin palvelujen asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu, lastensuojelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai omaisten ja kunnan sekä Rinnekodin asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä. Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme, otathan yhteyttä asiakkuussuunnitteluumme,
02063 855 00
Palvelemme arkisin kello 9-15.

Kasvunkoti Kanervassa haluamme tarjota turvallista ja laadukasta sijaishuoltoa myös vaikeasti vammaisille lapsille.

Kasvunkodissa eletään mahdollisimman normaalia arkea. Lapset käyvät koulua, harrastavat heille mieluisia asioita ja osallistuvat kodin arjen askareisiin kykyjensä mukaan. Jokaista lasta tuetaan käyttämään hänelle luontaista tapaa kommunikoida, tehdä valintoja ja ilmaista itseään vammaisuudestaan huolimatta.

Omaiset ja muut lapsen elämään kuuluvat ihmiset voivat tulla käymään kylässä. Teemme yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen arkeen kuuluvien asioiden suunnittelussa ja haluamme tukea muitakin lapselle tärkeitä ihmissuhteita hänen hyvinvointiaan rakentavalla tavalla. Läheistapaamisia tuetaan lapsen asiakassuunnitelmassa sovitulla tavalla.

Kasvunkoti Kanervassa jokaisella lapsella on oma huone ja wc. Tilat ovat esteettömiä ja niissä on otettu huomioon lasten apuvälineiden tarve.

Lue lisää meistä

Kasvunkoti Kanerva

Ukkoherrantie 6, Oulu, Suomi