Lapsi- ja perhepalvelut, Espoo

Kasvunkoti Onni ja Ilona

Kenelle: Alle 18-vuotiaille, kehitysvammaisille ja erityistarpeisille lapsille ja nuorille.

Sijainti: Espoon Lakistossa, luonnonläheisessä ja turvallisessa ympäristössä.

Kasvunkoti Onni ja Ilona tarjoaa pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua. Yksikössä on erikoistuttu autisminkirjon häiriöihin ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten hoitoon. Tilamme ovat esteettömät ja ne soveltuvat myös erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttäville lapsille ja nuorille. Jokaisella lapsella ja nuorella on oma huone, minkä lisäksi lasten ja nuorten käytössä on yhteinen olohuone ja keittiö sekä oma aidattu ja turvallinen ulkoilupiha.

 

Toimipisteen tiedot

Kasvunkoti Onni ja Ilona - Rinnekodintie 17 02980 Espoo

Onni

044 762 0308

Ilona

040 502 3748

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 184 1027

Lapsille turvallinen ja hyvä paikka olla

Kasvunkoti Onnissa ja Ilonassa jokaisella lapsella ja nuorella on nimetty omaohjaaja. Teemme jokaiselle oman hoitopolun räätälöidysti ja yksilöllisesti, jonka suunnittelussa huomioidaan lapsen ja nuoren erityistarpeet. Tarvittaessa käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Hoidon suunnittelu tehdään yhteistyössä lapsen ja nuoren, vanhempien ja lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Yksikön toimintaa rytmittää aikuisjohtoinen, turvallinen arki. Kasvunkoti Onnissa ja Ilonassa on 10 asiakaspaikkaa, jotka on jaettu kahteen eri yksikköön, Onniin ja Ilonaan. Yksikössä on edellytykset vastata vaativiin palveluntarpeisiin.

Kasvunkoti onnin ja ilonan pihalla ulkoleluja

Toimipisteen uutisia ja tarinoita

Kasvunkoti Onni ja Ilona

Rinnekodintie 17, Espoo