Lapsi- ja perhepalvelut, Espoo

Kasvunkoti Onni

Kenelle: Alle 18-vuotiaille, kehitysvammaisille ja erityistarpeisille lapsille ja nuorille.

Sijainti: Espoon Lakistossa, luonnonläheisessä ja turvallisessa ympäristössä.

Kasvunkoti Onni tarjoaa pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua. Yksikössä on erikoistuttu autisminkirjon häiriöihin ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten hoitoon. Tilamme ovat esteettömät ja ne soveltuvat myös erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttäville lapsille ja nuorille. Jokaisella lapsella ja nuorella on oma huone, minkä lisäksi lasten ja nuorten käytössä on yhteinen olohuone ja keittiö sekä oma aidattu ja turvallinen ulkoilupiha.

Toimipisteen tiedot

Kasvunkoti Onni - Kumpukuja 2 02980 Espoo

044 762 0308

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 184 1027

 

Omavalvontasuunnitelma
Kasvunkoti Onni

Lapsille turvallinen ja hyvä paikka olla

Kasvunkoti Onnissa jokaisella lapsella ja nuorella on nimetty omaohjaaja. Teemme jokaiselle oman hoitopolun räätälöidysti ja yksilöllisesti, jonka suunnittelussa huomioidaan lapsen ja nuoren erityistarpeet. Tarvittaessa käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Hoidon suunnittelu tehdään yhteistyössä lapsen ja nuoren, vanhempien ja lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Yksikön toimintaa rytmittää aikuisjohtoinen, turvallinen arki. Kasvunkoti Onnissa on seitsemän asiakaspaikkaa. Yksikössä on edellytykset vastata vaativiin palveluntarpeisiin.

Kasvunkoti onnin ja ilonan pihalla ulkoleluja

Kasvunkoti Onni

Kumpukuja 2, Espoo, Suomi