Asumisen tuen palvelut, Espoo

Kattara

Kenelle: Lievästi ja keskivaikeasti vammaisille henkilöille.

Sijainti: Luonnonkauniissa Lakistossa Pohjois-Espoossa.

Kattara on ryhmäkoti nelikerroksisessa kerrostalossa, jossa on kymmenen asuntoa kahdessa rappukäytävässä. Jokaisella asukkaallamme on tilava yksiö tai kaksio. Asunnoissa on oma wc ja suihkutila sekä keittiö tai keittokomero. Yläkerrasta löytyy asukkaiden yhteistila ja alimmassa kerroksessa sijaitsee yhteisessä käytössä olevat kodinhoitohuone, sauna ja asuntojen varastot. A-rapussa on hissi.

Toimipisteen tiedot

Kattara - Rinnekodintie 7 02980 Espoo

Kattara A

040 582 2275

Kattara B

040 064 3348

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

050 375 3690

Omavalvontasuunnitelma
Kattara

 

”Kattarassa on hyvä asua ja elää”

Meillä asukkaat arvostavat turvallisuutta ja itsenäisyyttä, tuttuja ohjaajia, kodinomaisuutta ja asukastovereita. Meillä jokainen voi elää omannäköistään elämää ja halutessaan osallistua yhteiseen toimintaan ja oppia tärkeitä arjen taitoja. Vietämme yhteistä aikaa esimerkiksi lenkkeillen, askarrellen ja pelaten.

Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Vuorovaikutuksen apuna käytetään kuvia, viittomia, iPadia ja muita kommunikaation tukimuotoja. Henkilökuntamme koostuu osaavista ja empaattisista ohjaajista, jotka tekevät työtä suurella sydämellä. Asukkailla on omahoitaja tukena itsenäisessä arjessa.

Toimipisteen uutisia ja tarinoita

Kattara

Rinnekodintie 7, Espoo