Työllistyminen ja osallisuus, Espoo

Kierrätys ja kuljetus

Kenelle: Kehitysvammaisille aikuisille, jotka haluavat tehdä liikkuvaa, kohtalaista fyysistä kuntoa vaativaa, vuoden ajan mukaan vaihtuvia tehtäviä.

Missä: Pohjois-Espoon Lakistossa

Kie-kun tehtävien pääpaino on kierrätysmateriaalien keräyksessä ja kuljetuksessa – tehtäviä hoidamme kävellen maitokärryjä apuna käyttäen. Työtehtäviä on koko Lakiston alueella, joka tarjoaa asiakkaiden toimintaan luonnonläheisen, rauhallisen ja turvallisen ympäristön. Satunnaisesti asioimme myös kaupassa ja kukkatukussa.

Kie-kussa tarjotaan myös yleistä hyvinvointia tukevia toimintoja. Asiakkaat voivat halutessaan osallistua Lakiston yhteisiin tapahtumiin ja uintivuoroon Toimintakeskus Martissa. Asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöön kertomalla ajatuksiaan esimerkiksi kuukausittaisissa asiakaskokouksissa.

Tarjoamme tukea ja ohjausta tehtävissä suoriutumiseen ja sosiaalisissa tilanteissa selviytymiseen ja kommunikaatioon. Toiminnan sisällä harjoitellaan mm. ryhmässä toimimista, sosiaalista vuorovaikutusta sekä arkielämän perustaitoja.

Toimipisteen tiedot

Kierrätys ja kuljetus - Skogbyntie 4 02980 Espoo

050 527 9008

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

044 759 7041

Kierrätys ja kuljetus

Skogbyntie 4, Espoo