Työllistyminen ja osallisuus, Helsinki

Kornetin työhönvalmennus

Helsingin Pitäjänmäellä sijaitseva Kornetin työhönvalmennus tarjoaa kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille työllistymistä tukevaa pienryhmätoimintaa sekä yksilöllistä työhönvalmennusta. Yksikössämme on mukava ilmapiiri, jossa asiakkaillemme tärkeitä ovat sosiaaliset kontaktit ja monipuolinen tekeminen. Työyhteisö on ammattitaitoinen, vastuuntuntoinen ja sydämellä työtä tekevä. 

”Kornetin työhönvalmennuksessa on mukava ilmapiiri”

Toimipisteen tiedot

Kornetin työhönvalmennus - Kornetintie 8 00380 Helsinki

050 453 4466

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

044 710 9594

 

Kenelle

Kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille

 

Mun juttuja sulle

Kornetin työhönvalmennuksen Mediapaja julkaisee Marttis-verkkolehteä. Verkkolehden toimittajat vierailevat tapahtumissa ja kirjoittavat blogeja sekä tarinoita.

Lue Marttista

Työelämän taitoja, monipuolisesti

Yksikössämme harjoitellaan monipuolisesti erilaisia työelämässä tarvittavia taitoja. Ryhmiä on mm. liikunta-, hyvinvointi, kädentaito-, mediapaja-, puistokummi- työhönvalmennus-, kierrätys-, siivousryhmät. Mediapajalla asiakkaat harjoittelevat tieto- ja viestintäteknisiä taitoja tuottaen sisältöä Marttis-verkkolehteen. Kädentaitoryhmissä ja työpajoilla tehdään erilaisia käsitöitä muun muassa myymälä Pöllöön myytäväksi. Kodinomaisessa keittiössä valmistelemme kahvituksiin liittyviä tarjoiluja.  

Kauden alussa asiakkaat voivat valita mihin ryhmiin haluavat osallistua kauden aikana. Tavoitteena on myös harjoitella omiin valintoihin sitoutumista. Yksilöllisessä työhönvalmennuksessa asiakkaamme ovat edenneet työhönvalmentajan tukemana palkkatöihin eri aloille.  

Ammattitaitoinen ja aikaansaava työyhteisö

Työntekijämme kuvaavat työyhteisöämme sanoin ammattitaitoinen, joustava, kehitysmyönteinen, innovatiivinen, empaattinen, ihana, hauska, paras. Teemme työtä sydämellä, vastuuta ottaen ja asioita aikaan saaden. Työotteessa näkyy asiakkaan ääni. 

Meillä kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti, kunnioituksella ja tarvittaessa rajoja asettaen. Asiakkaista välitetään, heitä kohdellaan arvostavasti ja kunnioittavasti. Heidän hyväkseen tehdään töitä ja ajatellaan heidän parastaan. 

Tarinoita ja uutisia yksiköstä

Kornetin työhönvalmennus

Kornetintie 8, Helsinki