Työllistyminen ja osallisuus, Helsinki

Kornetin työhönvalmennus

Kenelle: Kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille sekä muille erityistä tukea tarvitseville.

Sijainti: Helsingin Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien varrella

”Kornetin työhönvalmennuksessa on mukava ilmapiiri”

Kornetin työhönvalmennus tarjoaa yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaa. Jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan toiminnan sisältö yksilöllisesti, asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaan. Työhönvalmennuksen voi aloittaa joko ryhmässä tai yksilönmuotoisesti. Ryhmässä harjoitellaan työtaitojen lisäksi itsenäistä toimimista arjessa sekä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Ryhmämuotoisena toimintana järjestetään esimerkiksi työhönvalmennus-, media- ja kädentaitoryhmiä. Yksilöllinen työhönvalmennus aloitetaan asiakkaan tavoitteiden ja taitojen mukaan. Työhönvalmentaja tapaa asiakasta kahden kesken ja tekee yhdessä hänen kanssaan toimintasuunnitelman ja aikataulun tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Toimipisteen tiedot

Kornetin työhönvalmennus - Kornetintie 8 00380 Helsinki

050 453 4466

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 702 7148

 

 

 

Mun juttuja sulle

Kornetin työhönvalmennuksen Mediapaja julkaisee Marttis-verkkolehteä. Verkkolehden toimittajat vierailevat tapahtumissa ja kirjoittavat blogeja sekä tarinoita.

Lue Marttista

Yhteistyötä lähialueen yritysten kanssa

Meillä on laajat verkostot ja aktiivista yhteistyötä ympäröivien yrityksien kanssa. Teemme paljon yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa työelämään tutustumiseksi. Toimintamme perustuu työtaitojen harjoitteluun sekä kartoittamiseen. Yhteistyö lähialueen yritysten kanssa mahdollistaa töiden harjoittelun, sisältäen esimerkiksi hyllytystöitä kaupassa tai vanhusten viriketoimintaa palvelutalossa. Huomioimme kaikessa toiminnassamme asiakkaan henkilökohtaiset tavoitteet sekä tuemme heidän itsemääräämisoikeuttaan ja osallisuuttaan yhteiskuntaan. Jokainen arvioi omia työtaitojaan itsearvioinnin kautta ja yhdessä työhönvalmentajan kanssa.

Tarinoita ja uutisia yksiköstä

Kornetin työhönvalmennus

Kornetintie 8, Helsinki