Työllistyminen ja osallisuus, Espoo

Lakiston työtoiminta

Lakiston työtoiminta tarjoaa asiakkailleen päiväaikaista osallisuutta ja työllisyyttä tukevaa toimintaa kuudessa eri toimintaryhmässä Espoon Lakistossa. Toiminta painottuu ulkotehtäviin ja toimintaryhminä ovat metsäryhmä, ympäristöryhmä, kierrätys- ja kuljetus sekä pienryhmä Martinpaja. Muita toimintaryhmiä ovat Taitoliina sekä kulttuuriryhmä.

Yksikössä mahdollistuu turvallinen ohjattu toiminta, melko vapaa ja itsenäinen liikkuminen sekä suuri omatoimisuus. Yksikön asiakkailla on mahdollisuus osallistua säännöllisesti liikuntaryhmiin ja alueen kulttuuritapahtumiin, joita yhdessä asiakkaiden kanssa järjestetään. Muita valmiuksia voi kehittää mm. matalan kynnyksen työhönvalmennus-, opiskeluvalmennus-, kommunikaatio- ja keskusteluryhmissä. Taitojen, osaamisen ja omatoimisuuden lisäännyttyä ohjaamme asiakkaita hakeutumaan tuetusti työhön tai opiskelemaan.

Lakiston työtoiminta on Green Care Finlandin jäsen. Toiminnassa näkyy vastuullisuus luonnon ja ihmisten hyvinvoinnin edistämisestä sekä lähiluonnon arvostus. Lakiston toimipiste sijaitsee Espoossa luonnon ympäröimänä. Lähiympäristöstä löytyvät luontopolut, järvenrannat sekä hyvät ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Näiden käyttö mahdollisuudet tukevat asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia, omien vahvuuksien tunnistamista ja kehittämistä, kokemuksellisuutta sekä luontosuhteen vahvistamista. Tekemisessä huomioidaan kestävä kehitys hyödyntämällä luonnonmateriaaleja ja kierrätysmateriaalien uusiokäyttöä.

Lue lisää Green Care Finlandista tästä.

 

Toimipisteen tiedot

Lakiston työtoiminta - Rinnekodintie 14 02980 Espoo

Kierrätys ja kuljetus

050 527 9008

Kulttuuriryhmä

040 480 7026

Martinpaja ja Verso-valmennus

040 594 5272

Metsäryhmä

040 567 2575

Ympäristöryhmä

040 480 7039

Taitoliina

040 480 7029

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

044 759 7041

Omavalvontasuunnitelma
Lakiston työtoiminta

Uutisia yksiköstä

Lakiston työtoiminta

Rinnekodintie, Espoo, Suomi