Asumisen tuen palvelut, Espoo

Lakistonkallio

 

Kenelle: Aikuisille ja ikääntyville. Tilat eivät sovellu liikuntavammaisten asuinympäristöksi.

Sijainti: Pohjois-Espoossa Lakistossa.

Lakistonkallion asunnot sijaitsevat kerrostalon neljässä kerroksessa, jossa on käytössä tilava hissi. Talon ensimmäisessä kerroksessa on yhteisessä käytössä oleva pesutupa, kerhotila, saunaosasto ja varastotilat. Talossamme on yksi soluasunto, yksi kaksio ja kymmenen yksiötä. Kolmannessa ja neljännessä kerroksessa on yksiöiden lisäksi yhteisiä oleskelutiloja. Kaikissa asunnoissamme on omat suihkutilat ja osassa asuntoja on myös pienet keittiötilat ja parveke. Pihapiirissämme on yhteiseen oleskeluun tarkoitettu grillipaikka.

Toimipisteen tiedot

Lakistonkallio - Rinnekodintie 5 A 02980 Espoo

050 432 3398

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

050 463 5456

Omavalvontasuunnitelma
Lakistonkallio

”Huumori ja ystävällisyys on läsnä joka päivä”

Meille on tärkeää, että jokaisella on oikeus asua omassa kodissaan niin, että olo on turvallinen ympäri vuorokauden. Ohjaajamme ovat asukkaiden tukena päivittäisissä toimissa. Asukkaamme käyvät päivisin töissä tai vapaa-ajasta nautitaan omien harrastusten tai toiveiden mukaan.

Ohjaajamme tekevät herkullista ruokaa yhdessä asukkaiden kanssa. Asukkaamme viettävät myös aikaa ystäviensä kanssa ja ohjaajamme avustavat heitä kodin ulkopuolella. Ohjaajillamme on kokemusta ikääntyvien kehitysvammaisten ohjauksesta. Eläkkeellä olevilla asukkailla on mahdollisuus käydä eläkeläiskerhossa.

Kaksi asukasta tanssivat lavatansseissa

Lakistonkallio

Rinnekodintie 5, Espoo