Asumisen tuen palvelut, Vantaa

Lastutie

Kenelle: Eri-ikäisille kehitysvammaisille asiakkaille.

Sijainti: Hyvien ulkoilumahdollisuuksien lähellä Vantaan Vapaalassa. Kulkuyhteydet eri suuntiin ovat hyvät ja Myyrmäen palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Lastutie on ympärivuorokautista tukea tarjoava asumispalveluyksikkö. Lastutien yksikkömme on valmistunut vuonna 2015 ja talossa on 15 yksiötä kahdessa kerroksessa. Kaikissa asunnoissa on oma kylpyhuone, pieni keittiö ja lasitettu parveke. Yhteisiin tiloihin kuuluvat modernit sauna-, ruokailu- ja oleskelutilat. Halutessaan asukkaamme voivat syödä myös omassa asunnossaan.

Toimipisteen tiedot

Lastutie - Lastutie 1 01650 Vantaa

040 070 9840

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 672 1015

Omavalvontasuunnitelma
Lastutie

”Meillä on hyvä me-henki”

Asukkaidemme ikärakenne on melko nuori ja otamme kaikkien erilaisuuden rikkautena. Jokaisella asukkaallamme on oma päiväohjelma, johon kuuluu työtoimintaa tai opiskelua. Vapaapäivinä asukkaamme voivat osallistua kodinhoidollisiin tehtäviin tai harjoitella asioiden hoitoa. Asukkaamme ovat innokkaita harrastamaan talon ulkopuolella. Sen lisäksi vietämme iltoja myös omassa asunnossa rentoutuen tai yhdessä aikaa viettäen.

Kuuntelemme ja kunnioitamme asukkaitamme kaikissa heidän elämäänsä koskevissa asioissa. Lastutiellä asukkaamme oppivat oman arjen hallintaa turvallisessa ympäristössä. Jokainen saa elää omannäköistä elämää ja annamme tukea jokaisen tarvitsemalla tavalla. Meillä saa harjoitella kodinhoidollisia tehtäviä, vuorovaikutusta muiden kanssa, yhteisöllisyyttä sekä oppia ottamaan vastuuta omista valinnoistaan. Ammattitaitoinen ja moniammatillinen henkilökuntamme on sitoutunutta. Meillä on myös mukavat asuinkaverit. Olemme avoimia ja innostuneita uusille asioille.

Katso videoupote.

Lastutie

Lastutie 1, Vantaa, Suomi