Asumisen tuen palvelut

Mäntylä

Kenelle: Kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille

Sijainti: Espoon Tapiolassa

Kiinteistöä remontoidaan parhaillaan ja arvioimme, että uusi asumisen tuen palveluja tarjoava yksikkömme avautuu 2.1.2023.

Mäntylä tulee olemaan tehostetun palveluasumisen ja palveluasumisen yksikkö.

Rinnekoti tarjoaa asumisen tuen yksiköissään turvallista ja asiakaslähtöistä tukea asumiseen. Rinnekodin asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai omaisten ja kunnan sekä Rinnekodin asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä.

Mäntylä on viihtyisä asumisen tuen palveluja tarjoava yksikkö 39 asiakkaallemme. Jokaisella asiakkaallamme on oma koti, jonka hän saa sisustaa haluamallaan tavalla. Jokaisessa kodissa on oma wc-kylpyhuone ja pienkeittiövaraus. Asunnoista 10 on suunniteltu palveluasumisen asiakkaille ja niissä on oma keittiövarustus. Asiakkaiden yhteisessä käytössä on viihtyisä olohuone, saunatilat sekä kodinhoitotilat. Mäntylä sijaitsee Espoon Tapiolassa, jossa niin palvelut, hyvät liikenneyhteydet kuin luonto ovat lähellä.

Asiakkaamme kokoontuvat säännöllisesti asukaskokouksiin ja suunnittelevat niissä yhteistä toimintaa. Samassa kiinteistössä käynnistyy vuoden 2022 aikana myös Toimintakeskus Fanny.

Lisätietoja: 

puh. 02063 855 00

asiakkuussuunnittelu@rinnekoti.fi

Tomas Öhman, palveluyksikön johtaja
puh. 040 670 4880

Toimipisteen tiedot

Mäntylä - Revontulentie 9 02100

Asiakkuussuunnittelu

09 7750 5980

Mäntylä

Revontulentie 9, Espoo, Suomi