Asumisen tuen palvelut, Helsinki

Maurinkoti

Kenelle: Monivammaisille aikuisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat runsaasti apua ympäri vuorokauden

Sijainti: Helsingin Kalliossa, Helsingin Diakonissalaitoksen alppikorttelissa.

Maurinkoti tarjoaa yksilöllisiä koteja vanhassa tunnelmallisessa rakennuksessa. Historiallisessa ja vanhassa rakennuksessa on oma tunnelmansa ja korkeat huoneet sekä kaari-ikkunat tekevät asunnoista valoisia. Jokaisella asukkaallamme on oma asunto omalla kylpyhuoneella. Meiltä löytyy myös yhteisiä tiloja vapaa-ajan viettoa ja ruokailuja varten. Maurinkoti sijaitsee keskellä urbaania Helsinkiä ja tarjoaa näin monipuoliset vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon. Töölönlahden ulkoilureitit sekä Kallion ja Hakaniemen palvelut ovat kävelymatkan päässä. Hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet lähtevät aivan talon nurkan takaa.

Toimipisteen tiedot

Maurinkoti - Alppikatu 2, rakennus B, 2krs 00530 Helsinki

040 642 7746

palveluyksikön johtaja (ark. klo 8-16)

050 320 9295

 

Omavalvotasuunnitelma
Maurinkoti

Rauhallinen ilmapiiri urbaanissa kaupunkiympäristössä

Jokaisen asukkaamme arki on yksiköllistä ja omat mielenkiinnon kohteet huomioivaa. Pystymme vastaamaan monipuolisiin avuntarpeisiin yksilöllisesti myös runsasta apua tarvitseville asukkaille. Monet asukkaamme käyvät arkisin osallisuutta edistävissä toiminnoissa, kuten päivätoiminnassa tai erilaisissa kerhoissa. Asukkaillamme on myös mahdollisuus suorittaa TELMA-opintoja.

Vietämme paljon aikaa yhdessä esimerkiksi ulkoillen. Omat asunnot mahdollistavat tarvittaessa oman rauhan ilman häiritsevää hälinää. Henkilökunnallamme on laaja-alainen osaaminen ja monipuolinen koulutustausta. Meillä on rauhallinen ilmapiiri huumorilla ja naurulla höystettynä.

Maurinkoti

Alppikatu 2B, Helsinki