Asumisen tuen palvelut, Espoo

Oivala

Kenelle: Oivalan henkilökunnan vahvuutena on autismikirjon osaaminen ja puhetta tukevat sekä korvaavat kommunikaatiomenetelmät.

Sijainti: Pohjois-Espoossa, Lakiston luonnonkauniissa ympäristössä.

Oivala muodostuu kahdesta erillisestä, yksikerroksisesta paritalosta, joissa on 4-5 hengen ryhmäkoteja. Asumisyksikössämme on yhteensä 20 asukasta. Asukkaidemme yhteiskäytössä on saniteettitilat, sauna, iso oleskelutila, keittiö ja pyykinpesuhuone. Olemme huomioineet esteettömän liikkumisen kaikessa toiminnassamme. Meillä on viihtyisä ja iso takapiha, missä vietämme yhdessä aikaa erityisesti kesäisin. Rinnekodin alueelta löytyy lounaskahvila, puutarha ja golfkeskus.

Toimipisteen tiedot

Oivala - Skogbyntie 3 02980 Espoo

040 736 0054

palveluyksikön johtaja (arkisin 8-16)

040 624 7741

Yhteisöllinen tunnelma ja ympärivuorokautista tukea

Huomioimme toiminnassamme jokaisen asukkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Arkisin asukkaamme käyvät työ- tai päivätoiminnassa, jotka sijaitsevat lähellä olevissa toimintakeskus Martissa ja Joonatanissa. Arjen toimintatapamme on koottu asukkaiden yksilöllisten tarpeiden ympärille. Suurimmalla osalla asukkaista on käytössä viikko-ohjelmat ja kuvat, mitkä helpottavat arjen laadukasta toteuttamista. Viikonloppuisin saunomme, ulkoilemme ja käymme Oivalan omalla uimahallivuorolla uimassa. Teemme asukkaiden toiveista erilaisia retkiä esimerkiksi Korkeasaareen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Asukaskokoukset pidetään aina tarpeen mukaan. Henkilökuntamme vahvuutena on autismikirjon osaaminen ja puhetta tukevat sekä korvaavat kommunikaatiomenetelmät, kuten kuvat ja viittomat.

Oivala

Skogbyntie 3, Espoo