Asumisen tuen palvelut, Espoo

Pajula

Kenelle: kehitysvammaisille autismikirjon henkilöille.

Sijainti: Pohjois-Espoossa Lakiston luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella.

Pajulaa rakennetaan parhaillaan ja arvioitu valmistuminen on 11/2020

Pajula on koti 16 kehitysvammaiselle autisminkirjon henkilölle. Pajulassa on viisi erillistä ryhmäkotia, joissa kussakin asuu 2-5 henkilöä.  Jokaisella asiakkaalla on oma kylpyhuoneellinen asunto.
Ryhmäkodit on erotettu toisistaan väliovin, mikä mahdollistaa turvallisen ja yksilöllisen asumisen.

Pajulan tulevat asukkaat ovat pääasiassa pitkäaikaisen laitoshoidon asiakkaita, jotka muuttavat itsenäisempään asumiseen. Pajulassa he saavat tarvitsemansa osaavan ja kokeneen henkilökunnan tuen omannäköiseen elämäänsä. Pajulassa tulemme panostamaan asiakkaiden erilaisten kommunikointimenetelmien käyttöön, multisensoriseen toimintaan ja asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukemiseen.

Pajula sijaitsee Lakistossa Pohjois-Espoossa hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä. Helsingin rautatieasemalle on suora linja-autoyhteys Lakiston alueelta. Lisäksi linja-auto yhteys on myös Lakiston alueelta Klaukkalan suuntaan. Alueelta löytyy esteetön leikkipuisto, frisbeegolf-puisto, kahvila Ainoliina ja Helmet-kirjastoautoa voi hyödyntää kerran viikossa. Alueella sijaitsevan Toimintakeskus Martin yhteydessä on uimahalli ja kuntosali.  Lakiston alue tarjoaa myös golfklubin palveluita, jonka yhteydessä on kesäkauden avoinna oleva ravintola. Golf-kentälle on suora näköyhteys Pajulasta.

Rakennusaikana Pajulasta lisätietoja antaa:
Palvelualuejohtaja Veli-Pekka Karri, puh. 050-522 5743

Toimipisteen tiedot

Pajula - Alajyrkäntie 02980 Espoo

Pajula

Alajyrkäntie, Espoo, Suomi