Asumisen tuen palvelut, Espoo

Pajula

Kenelle: kehitysvammaisille autismikirjon henkilöille.

Sijainti: Pohjois-Espoossa Lakiston luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella.

Pajula on koti 16 kehitysvammaiselle autisminkirjon henkilölle. Pajulassa on viisi erillistä ryhmäkotia, joissa kussakin asuu 2-5 henkilöä.  Jokaisella asiakkaalla on oma kylpyhuoneellinen asunto. Ryhmäkodit on erotettu toisistaan väliovin, mikä mahdollistaa turvallisen ja yksilöllisen asumisen.

Pajulan tulevat asukkaat ovat pääasiassa pitkäaikaisen laitoshoidon asiakkaita, jotka muuttavat itsenäisempään asumiseen. Pajulassa he saavat tarvitsemansa osaavan ja kokeneen henkilökunnan tuen omannäköiseen elämäänsä. Pajulassa tulemme panostamaan asiakkaiden erilaisten kommunikointimenetelmien käyttöön, multisensoriseen toimintaan ja asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukemiseen.

Pajula sijaitsee Lakistossa Pohjois-Espoossa hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä. Helsingin rautatieasemalle on suora linja-autoyhteys Lakiston alueelta. Lisäksi linja-auto yhteys on myös Lakiston alueelta Klaukkalan suuntaan. Alueelta löytyy esteetön leikkipuisto, frisbeegolf-puisto, kahvila Ainoliina ja Helmet-kirjastoautoa voi hyödyntää kerran viikossa. Alueella sijaitsevan Toimintakeskus Martin yhteydessä on uimahalli ja kuntosali.  Lakiston alue tarjoaa myös golfklubin palveluita, jonka yhteydessä on kesäkauden avoinna oleva ravintola. Golf-kentälle on suora näköyhteys Pajulasta.

Toimipisteen tiedot

Pajula - Alajyrkäntie 2 02980 Espoo

Halava

050 411 4852

Huurre

040 593 6703

Hertta

040 652 7180

Kaarna

050 442 3830

Talvikki

050 409 7217

Pajula

Alajyrkäntie 2, Espoo, Suomi