Asumisen tuen palvelut, Helsinki

Paljerinne

Kenelle: Aikuisille kehitysvammaisille henkilöille, joilla on erilaisia arjessa selviytymisen ja mielenterveyden haasteita.

Sijainti: Kauniissa ja vehreässä Etelä-Haagassa, rauhallisen kadun varressa, erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

”Ihana asunto ja ihana ympäristö ja ihanaa kun saa itse päättää menemistään ja tulemisistaan”

Paljerinne on 4-kerroksinen kerrostalo, jossa asuu kahdeksan asukasta omissa keittiöllä varustetuissa yksiöissään ja kolme asukasta ryhmäkodissa, jossa ruoka valmistetaan yhteiskeittiössä. Lisäksi palvelua tarjotaan kolmeen lähistöllä sijaitsevaan tukiasuntoon. Asukkailla on käytössään yhteinen kodinhoitohuone, jossa pyykinpesumahdollisuus, ja sauna, joka lämpiää aina kun asukkaat haluavat. Lähialueella, kävelymatkan päässä on kolme kauppaa, apteekki, leipomo, sekä muita palveluita kuten parturi-kampaamoja, kioski, kirjasto ja ravintoloita. Paljerinteen asukkaat ovat aktiivisia lähialueen palveluiden käyttäjiä.

Toimipisteen tiedot

Paljerinne - Steniuksentie 19 00320 Helsinki

044 736 3593

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

044 737 9695

 

Omavalvontasuunnitelma
Paljerinne

”Apua ja keskusteluaikaa saa, kun on tarvis”

Paljerinne on yksilöllisen elämän mahdollistaja jossa tarjotaan asumisen lisäksi tukea aktiiviseen sosiaaliseen elämään ja osallisuuteen sekä omassa elämässä että yhteiskunnassa. Paljerinteellä asiakkaat määrittävät itse oman elämänsä ja elämänrytminsä. Asiakkaille voidaan ohjauksen, vuorovaikutuksen sekä konkreettisen avun ja tuen keinoin tarjota mielekäs arki ja hyvä elämä.

Paljerinteellä ei ole sääntöjä, vaan yhdessä tehtyjä sopimuksia. Yksikössä voi viettää aikaa joko itsekseen omassa asunnossa tai yhdessä muiden kanssa yhteisissä tiloissa. Paljerinteellä työskentelee kymmenen hengen moniammatillinen, innostunut ja motivoitunut työryhmä, joka koostuu lähihoitajista, sairaanhoitajista ja sosionomeista.

Paljerinteen asukkaita syömässä päivällistä keittiön pöydän ääressä

Toimipisteen uutisia ja tarinoita

Paljerinne

Steniuksentie 19, Helsinki