Asumisen tuen palvelut, Helsinki

Paljerinne

Kenelle: Kaikenikäisille kehitysvammaisille henkilöille, joilla on erilaisia haastavia käyttäytymisen ja mielenterveyden haasteita.

Sijainti: Kauniissa ja vehreässä Etelä-Haagassa, rauhallisen kadun varressa, erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

”Ihana asunto ja ihana ympäristö ja ihanaa kun saa itse päättää menemistään ja tulemisistaan”

Paljerinne on 4-kerroksinen kerrostalo, jossa asuu kahdeksan asukasta omissa keittiöllisissä yksiöissään ja kolme asukasta ryhmäkodissa, jossa ruoka valmistetaan yhteiskeittiössä. Lisäksi palvelua tarjotaan kahteen lähistöllä sijaitsevaan tukiasuntoon.  Asukkailla on käytössään yhteinen kodinhoitohuone, jossa pyykinpesumahdollisuus, ja sauna, joka lämpiää aina kun asukkaat haluavat. Lähialueella, kävelymatkan päässä on kolme kauppaa, apteekki, leipomo, sekä muita palveluita kuten parturi-kampaamoja, kioski, kirjasto ja ravintoloita. Paljerinteen asukkaat ovat aktiivisia lähialueen palveluiden käyttäjiä.

Toimipisteen tiedot

Paljerinne - Steniuksentie 19 00320 Helsinki

044 736 3593
Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

044 553 5727

”Apua ja keskusteluaikaa saa, kun on tarvis”.

Paljerinne on yksilöllisen ja elämän mahdollistaja, jossa tarjotaan asumisen lisäksi tukea aktiiviseen sosiaaliseen elämään ja osallisuuteen sekä omassa elämässä että yhteiskunnassa. Paljerinteellä asiakkaat määrittävät itse oman elämänsä ja elämänrytminsä niin arjen kuin juhlan, jonka mahdollistamiseksi henkilökunta tarjoaa tukea, apua ja ohjausta asukkaiden omiin vuokra-asuntoihin. Paljerinteellä ei ole sääntöjä, vaan yhdessä tehtyjä sopimuksia. Yksikössä voi viettää aikaa joko itsekseen tai yhdessä muiden kanssa. Paljerinteellä työskentelee kymmenen hengen moniammatillinen, innostunut ja motivoitunut työryhmä, joka koostuu lähihoitajista, sairaanhoitajista ja sosionomeista.

Paljerinteen asukkaita syömässä päivällistä keittiön pöydän ääressä

Paljerinne

Steniuksentie 19, Helsinki