Lapsi- ja perhepalvelut, Oulu

Pienryhmäkodit Hilla ja Pyry

Pienryhmäkodit Hilla ja Pyry tarjoavat ympärivuorokautista tehostettua asumista alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille lapsille ja nuorille tilanteissa, joissa lapsen asuminen oman perheen kanssa ei ole mahdollista lapsen vammaisuuteen liittyvien erityistarpeiden vuoksi.

Rinnekodin palvelujen asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu, lastensuojelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai omaisten ja kunnan sekä Rinnekodin asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä. Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme, otathan yhteyttä asiakkuussuunnitteluumme,
02063 855 00
Palvelemme arkisin kello 9-15.

 

Toimipisteen tiedot

Pienryhmäkodit Hilla ja Pyry - Ukkoherrantie 6 90420 Oulu

Pienryhmäkoti Hilla

050 4737 180

Pienryhmäkoti Pyry

050 4737 088

Yksikön johtaja (arkisin 8-16)

050 5622 666

Omavalvontasuunnitelma
Pienryhmäkodit Hilla ja Pyry

Pyry ja Hilla ovat seitsemänpaikkaisia pienryhmäkoteja, joissa jokaisella lapsella on oma huone ja wc. Tilat ovat esteettömiä ja niissä on otettu huomioon lasten apuvälineiden tarve.

Pienryhmäkodeissa eletään mahdollisimman normaalia arkea. Lapset käyvät koulua, harrastavat heille mieluisia asioita, viettävät aikaa yhdessä oman ryhmäkodin yhteisissä tiloissa ja osallistuvat kodin arjen askareisiin kykyjensä mukaan. Jokaista lasta tuetaan käyttämään hänelle luontaista tapaa kommunikoida, tehdä valintoja ja ilmaista itseään vammaisuudestaan huolimatta.

Omaiset ja muut lapsen elämään kuuluvat ihmiset voivat tulla käymään pienryhmäkodissa. Teemme yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen arkeen kuuluvien asioiden suunnittelussa ja haluamme tukea muitakin lapselle tärkeitä ihmissuhteita hänen hyvinvointiaan rakentavalla tavalla.

Uutisia meistä!

Pienryhmäkodit Hilla ja Pyry

Ukkoherrantie 6, Oulu, Suomi