Lapsi- ja perhepalvelut, Vantaa

Pienryhmäkoti Minea

Pienryhmäkoti Minea tarjoaa turvallisen sekä kasvua ja kehittymistä tukevan kodin lapsille ja nuorille, joilla on erityistarpeita kehitysvammaisuuden ja autismikirjon vuoksi.

Pienryhmäkoti Minea avaa ovensa syksyllä 2022 Vantaan Myyrmäessä.

 

Toiminnan lähtökohtana on yksilöllisyys

Meille on tärkeää, että lapsi tai nuori saa elää turvallista ja itsensä näköistä elämää, jossa hän saa tukea ja ohjausta kasvuunsa. Lasta tai nuorta kannustetaan osallisuuteen ja oman elämän arjen valintoihin. Heidän tunteensa ja ajatuksensa tulevat kohdatuksi.

Lasten ja nuorten omat huoneet sisustetaan ja kalustetaan heidän kanssaan yksilöllisesti. Haluamme, että lapsen / nuoren oma huone kuvastaa heitä yksiköinä sekä tukee heidän toimintakykyään ja hyvinvointiaan. Kaikilla lapsilla / nuorilla on oma wc/ kypyhuone.

Mineassa on avarat ja valoisat yhteistilat, jotka sisustamme yhteisöllisesti lasten ja nuorten kanssa. Mineassa järjestetään säännöllisesti lasten ja nuorten asukaskokouksia, joilla osaltaan tuetaan heidän osallisuuttaan, toimijuuttaan ja yhteisöllisyyttä heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti. Arki on kodikasta, laitamme ruokaa yhdessä, teemme retkiä ja ulkoilemme, pelaamme ja leikimme, juhlimme syntymäpäiviä ja juhlapyhiä sekä nautimme oman saunan lempeistä löylyistä.

Pienryhmäkoti Minea sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä. Mineaan on helppo tulla töihin ja sieltä on helppo lähteä lasten kanssa niin kouluun, harrastuksiin kuin harjoittelemaan asiointia.

 

Mineassa työskentelee moniammatillinen tiimi ympärivuorokautisesti

Henkilökunnan rekrytointi on alkamassa, seuraa ilmoitteluamme. Haemme henkilökuntaa rakentamaan lapsille ja nuorille turvallista arkea ja kasvamaan heidän rinnallaan ammattilaisena #sydänmukana.

Toimipisteen tiedot

Pienryhmäkoti Minea - Piikuja 7 01600 Vantaa

050 430 5846

Yksikönjohtaja (arkisin 8-16)

050 303 4154

Asiakkuussuunnittelu

09 7750 5980

Pienryhmäkoti Minea

Piikuja 7, Vantaa, Suomi