Lapsi- ja perhepalvelut, Turku

Pienryhmäkoti Nanna

Kenelle: Kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille ja nuorille, joilla on yksilöllisiä avuntarpeita.

 

Sijainti: Turussa, Lemmontie – Pulmusuontie kulmassa

 

Pienryhmäkoti Nanna on seitsemän paikkainen, ympärivuorokautista hoitoa tarjoava koti kehitysvammaisille ja autismin kirjon lapsille, joilla on yksiköllisiä avuntarpeita.  

Jokaisella lapsella on oma asunto, jossa on oma wc-kylpyhuone. Asuntoihin kulku on yhteisistä tiloista. Yhteisinä tiloina ovat viihtyisät oleskelutilat, keittiö, saunaosasto ja piha-alueet. Tilamme ovat esteettömät ja ne soveltuvat hyvin lapsille ja nuorille, joilla on erilaisia liikkumisen apuvälineitä. 


Omaohjaaja kasvun tukena
 


Pienryhmäkodeissa eletään mahdollisimman normaalia arkea lasten kanssa. Jokaiselle lapselle on nimetty omaohjaaja ja jokaisella lapsella on käytössään henkilökohtainen viikko- ja päiväohjelma. Lapset käyvät koulua ja vapaa-ajalla tehdään lapsille mieluisia asioita ja harrastetaan. Lapset osallistuvat myös arkisiin askareisiin omien kykyjensä mukaisesti.  Apuvälineet ja kommunikaation tukeminen ovat vahvasti läsnä arjessa. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, sosionomeja, lähihoitajia ja ammattikasvattajia, joille on tärkeää toimia yhteisyössä perheiden kanssa.
 

 

Miten Rinnekodin asiakkaaksi? 


Rinnekodin palvelujen asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu, lastensuojelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai omaisten ja kunnan sekä Rinnekodin asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä.
 

 

Lisätietoja: 

Palvelualuejohtaja Sini Lindell,
040-5961810

Asiakkuussuunnittelu Tanja Karajas,
050-4143008

 

Toimipisteen tiedot

Pienryhmäkoti Nanna - Pulmusuontie 36 20360 Turku

Pienryhmäkoti Nanna on rakenteilla ja sen arvioidaan valmistuvan 1/2022.

Pienryhmäkoti Nanna

Pulmussuontie 36, Turku, Suomi