Lapsi- ja perhepalvelut, Turku

Pienryhmäkoti Nanna ja Knut

Kenelle: Kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille ja nuorille, joilla on yksilöllisiä avuntarpeita.

 

Sijainti: Turussa, Lemmontie – Pulmussuontie kulmassa

 

Pienryhmäkoti Nanna ja Knut ympärivuorokautista hoitoa tarjoava koti kehitysvammaisille ja autismin kirjon lapsille, joilla on yksiköllisiä avuntarpeita.  

Jokaisella lapsella on oma asunto, jossa on oma wc-kylpyhuone. Asuntoihin kulku on yhteisistä tiloista. Yhteisinä tiloina ovat viihtyisät oleskelutilat, keittiö, saunaosasto ja piha-alueet. Tilamme ovat esteettömät ja ne soveltuvat hyvin lapsille ja nuorille, joilla on erilaisia liikkumisen apuvälineitä. 


Omaohjaaja kasvun tukena


Pienryhmäkodeissa eletään mahdollisimman normaalia arkea lasten kanssa. Jokaiselle lapselle on nimetty omaohjaaja ja jokaisella lapsella on käytössään henkilökohtainen viikko- ja päiväohjelma. Lapset käyvät koulua ja vapaa-ajalla tehdään lapsille mieluisia asioita ja harrastetaan. Lapset osallistuvat myös arkisiin askareisiin omien kykyjensä mukaisesti.  Apuvälineet ja kommunikaation tukeminen ovat vahvasti läsnä arjessa. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, sosionomeja, lähihoitajia ja ammattikasvattajia, joille on tärkeää toimia yhteisyössä perheiden kanssa.
 

 

Miten Rinnekodin asiakkaaksi? 


Rinnekodin palvelujen asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu, lastensuojelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai omaisten ja kunnan sekä Rinnekodin asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä.

 

Lisätietoja: 

Asiakkuussuunnittelu Tanja Karajas,
050-4143008

Toimipisteen tiedot

Pienryhmäkoti Nanna ja Knut - Pulmussuontie 36 20360 Turku

Nanna

050 598 8271

Knut

050 447 9566

Palveluyksikönjohtaja (arkisin 8-16)

050 437 8876

Omavalvontasuunnitelma
Pienryhmäkoti Nanna ja Knut

Lue lisää meistä

Pienryhmäkoti Nanna ja Knut

Pulmussuontie 36, Turku, Suomi