Asumisen tuen palvelut, Vantaa

Piikuja

Kenelle: Kaikenikäisille kehitysvammaisille henkilöille.

Sijainti: Vantaalla Myyrmäessä, aivan kauppakeskus Myyrmannin läheisyydessä hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.

Piikujaan kuuluu kolme erillistä taloa, joissa asuu yhteensä 20 asukasta. Kaikista kodeista löytyy oma vessa ja lähes kaikista kodeista myös oma suihku. Ensimmäisessä ryhmäkodissamme on kymmenen asukkaan ja toisessa kuuden asukkaan koti. Kolmannessa ryhmäkodissa on kolme yksiötä, kaksio ja saunallinen kolmio. Asukkaidemme yhteisestä käytöstä löytyy sauna, keittiö, olohuoneet ja turvallinen piha-alue. Henkilökunnan apu on saatavilla ympärivuorokauden.

Toimipisteen tiedot

Piikuja - Piikuja 7 01600 Vantaa

A-talo

040 184 1025

B- ja C-talot

040 505 9803

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

050 569 1338

 

Mukavaa yhteistä tekemistä ja vertaistukea

Henkilökunnaltamme löytyy vahvaa ja monipuolista osaamista muun muassa puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien käytöstä. Tarjoamme asukkaillemme yksilöllistä tukea, ohjausta ja hoitoa. Jokaisella asukkaallamme on omat nimetyt palvelusta vastaavat ohjaajat. Suunnittelemme toimintaamme asukkaiden yksilöllisten tarpeiden ja suunnitelmien perusteella. Näemme omaiset ja läheiset voimavarana ja pyrimme mahdollisimman monimuotoiseen yhteistyöhön. Kannustamme myös asukkaitamme keskinäisiin ystävyyssuhteisiin ja vertaistukeen. Vietämme paljon vapaa-aikaa yhdessä esimerkiksi retkeilemällä, juhlimalla ja leppoista aikaa viettämällä.

Piikuja

Piikuja 7, Vantaa