Asumisen tuen palvelut, Pori

Saarni

Kenelle: Vammaisille ja vammautuneille aikuisille

Sijainti: Pori, Karjaranta

Saarni tarjoaa asumisen tuen palveluja vammaisille ja vammautuneille aikuisille Porin Karjarannassa. Saarnissa on palveluja niin tehostettua asumispalvelua tarvitseville henkilöille, kuin lyhytaikaista asumispalvelua, esimerkiksi omaishoidon vapaiden ajaksi.

Rauhallinen Karjarannan asuinalue sijaitsee kolmen kilometrin päässä Porin keskustassa. Kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä.

 

 

 

Toimipisteen tiedot

Rinnekoti, Saarni - Koekatu 9 28100 Pori

Saarni 1

050-348 2235

Saarni 2

050-347 1193

Anna-Leena Seppänen, asiakkuussuunnittelija

050-375 8276

Miten meille tullaan asiakkaaksi?

Ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakkaaksi tullaan oman kotikaupungin myöntämän ostopalvelusopimuksen mukaisesti tai itsemaksavana asiakkaana. Lyhytaikaiseen asumispalveluun, esimerkiksi omaishoidon vapaiden ajaksi, tullaan joko kotikaupungin myöntämän ostopalvelusopimuksen mukaisesti tai itsemaksavana asiakkaana.

Lisätietoja asiakkuusohjauksestamme
puh. 09 7750 5980
Palvelemme arkisin kello 9-15.

Oma asunto viihtyisäksi yksilöllisin ratkaisuin

Saarnissa jokaisella asiakkaalla on oma asunto. Asuntojen koot vaihtelevat 20-33 m2 välillä. Jokainen asukas voi sisustaa oman kotinsa haluamallaan tavalla. Asunnoissa on oma kylpyhuone, jossa vessa. Myös yksilölliset muutostyöt ovat mahdollisia.

Yhteisöllisyys voimavarana

Saarnin yhteiset tilat ovat viihtyisät ja asukkaat voivat vaikuttaa niiden sisustamiseen. Yhteisissä tiloissa järjestämme säännölliset asukaskokoukset ja suunnittelemme yhteisöllistä toimintaa. Yksiköidemme asiakkaat kokoontuvat usein yhteisiin tiloihin mm leffa- ja peli-iltoihin, järjestävät teemajuhlia, käyvät retkillä ja osallistuvat alueen tapahtumiin. Yhteisöllisyys on monelle asiakkaallemme tärkeä voimavara.

Saarin piha-alue on suojainen ja esteetön. Piha-alueella kulkee päällystetty polku, jossa voi ulkoilla turvallisesti esimerkiksi sähköpyörätuolilla. Piha-alueella on myös grillauspaikka, jossa on mukava järjestää yhteisiä tapahtumia tai vaikka kutsua omat kaverit viettämään grillijuhlia.

Moniammatillinen tiimi tukenasi

Henkilökunta on tukenasi tarvittaessa ympäri vuorokauden. Saarnissa työskentelee moniammatillinen tiimi, jossa on mm. lähihoitajia, sosionomeja sekä sairaanhoitaja. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti mm hygienia-, turvallisuus-, lääkehoito-, kirjaamisen-, itsemääräämisoikeuden tukemisen, apuväline- ja RAI- koulutuksissa.

Lue lisää meistä

Rinnekoti, Saarni

Koekatu, Pori, Suomi