Asumisen tuen palvelut, Espoo

Silva

Kenelle: Aikuisille kehitysvammaisille ihmisille

Sijainti: Espoon Matinkylässä, hyvien kulkuyhteyksien päässä

Silvan jokaisella asiakkaalla on oma asunto ja kylpyhuone. Iso yhteinen tila mahdollistaa yhteisen ajan vieton ja erilaisten aktiviteettien järjestämisen. Silvan asiakkailla on myös oma viihtyisä parveke sekä rakennuksen yhteinen kattoterassi ja saunatilat käytössään.

Suurin osa asiakkaistamme käy osallisuutta tukevassa toiminnassa arkisin. Iloa arkeen tuovat viikoittaiset musiikkihetket ja erilaiset tapahtumat. Pidämme asiakkaidemme kanssa säännöllisesti asukaskokouksia, joissa asiakkaat voivat tuoda toiveitaan esille. Kannustamme ja tuemme asiakkaitamme tekemään arjessa omia valintoja.

Osallistumista yhteiskuntaan ja harrastuksiin tuetaan yhdessä tukihenkilöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toiminnassa korostuvat asiakkaiden ja heidän läheisten kanssa tehtävä yhteistyö. Asiakkaiden perheenjäsenet, sukulaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita yksikköömme.

Henkilökuntamme on avointa ja ystävällistä. Välitämme aidosti asiakkaistamme. Asiakkaamme kuvaavat asumista Silvassa mukavaksi. Musiikki ja etenkin levyraati on asiakkaillemme hyvin tärkeitä.

Toimipisteen tiedot

Silva - Pyyntitie 5 02230 Espoo

040 620 1679

palveluyksikön johtaja (ark. 8-15)

050 430 3288

Omavalvontasuunnitelma
Silva

Silvan arki koostuu hyvästä hoidosta ja tuesta

Osa asiakkaistamme käy osallisuutta tukevassa toiminnassa arkisin. Iloa arkeen tuovat viikoittaiset musiikkihetket ja erilaiset tapahtumat. Pidämme asiakkaidemme kanssa säännöllisesti asukaskokouksia, joissa asiakkaat voivat tuoda toiveitaan esille. Kannustamme ja tuemme asiakkaitamme tekemään arjessa omia valintoja.

Osallistumista yhteiskuntaan ja harrastuksiin tuetaan yhdessä tukihenkilöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toiminnassa korostuvat asiakkaiden ja heidän lähi-ihmisten kanssa tehtävä yhteistyö. Asiakkaiden perheenjäsenet, sukulaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita yksikköömme ja kunkin asiakkaan omaan kotiin, jos asiakas itse haluaa.

Henkilökuntamme on avointa ja ystävällistä. Välitämme aidosti asiakkaistamme. Asiakkaamme kuvaavat asumista Silvassa mukavaksi. Musiikki ja etenkin levyraati on asiakkaillemme hyvin tärkeitä.

Silva

Pyyntitie 5, Espoo