Asumisen tuen palvelut, Espoo

Tyyni

Kenelle: Aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille, joilla saattaa esiintyä lisäksi erilaisia mielenterveyden tai käyttäytymisen häiriöitä.

Sijainti: Lakisto, Pohjois-Espoo. Lakisto on alueena ihanteellinen rauhallisen luonnonläheisen sijaintinsa sekä palveluidensa puolesta asiakkaidemme osallisuuden tukemiseen. Turvallinen ympäristö tarjoaa täydellisen paikan henkilökohtaisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisten taitojen harjoitteluun.

Tyyni on seitsemänpaikkainen tutkimus- ja kuntoutuspalveluja sekä lyhytaikaista hoitoa tarjoava yksikkö. Se on tarkoitettu aikuisille, joilla on kehitysvamma, autismikirjo tai käyttäytymisen haasteita.

Toimipisteen tiedot

Tyyni - Kumputie 1 02980 Espoo

Tilapäishoidon asiakaspaikkojen tiedustelut Rinnekodin asiakkuussuunnittelusta

09 7750 5980

Yksikön yhteystiedot

050 3265248

Palveluyksikönjohtaja (ark 7-15)

050 4648769

Tutkimus- ja kuntoutusjaksojen toteuttaminen ja hoitosuunnitelman luominen suunnitellaan yhdessä Rinnekodin asiantuntijoiden kanssa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteena on löytää asiakkaan itsensä hyväksymiä, hänen toimintakykyään tukevia ja omassa elinympäristössään toimivia ratkaisuja. Jokaisen asiakkuuden lähtökohtana on luoda tunne, että hän on arvokas ja sitä kautta rakentaa asiakkaan näköinen arki.

Henkilökuntamme laaja-alainen osaaminen tukee asiakkaidemme päivittäistä ohjaamista, myös haastavissa tilanteissa. Ylläpidämme ja kasvatamme ammattitaitoamme säännöllisesti erilaisilla koulutuksilla, erityisesti haastavien tilanteiden kohtaamiseen, ennaltaehkäisemiseen ja hallintaan.

Lyhytaikaisen hoidon palvelut toteutetaan asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, yhteistyössä asiakkaan kotikunnan kanssa. Lyhytaikaista hoitoa voidaan toteuttaa mm. omaishoidon vapaina tai tilapäisenä hoitona.

Tyyni

Kumputie 1, Espoo, Suomi