Asumisen tuen palvelut, Espoo

Viljala

Kenelle: Aikuisille kehitysvammaisille / autisteille

Sijainti: Rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella Espoon Myllykylässä, lähellä palveluita ja liikenneyhteyksiä. Lähistöltä löytyvät hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kävelymatkan päässä on myös kahvila, lähikauppa ja huoltoasema. Espoon keskukseen ja Sellon kauppakeskukseen on noin 10-15 minuutin ajomatka.

Toimipisteen tiedot

Viljala - Viljatullintie 3 02940 Espoo

Kanto

050 453 3680

Polku

050 313 5526

Puro

050 478 4406

Viljala yhteinen

050 322 8131

Palveluyksikön johtaja

050 560 9355

Omavalvontasuunnitelma
Viljala

 

Viljala tarjoaa asumisen tukea 15 asiakkaalle, omissa asunnoissa. Asunnot on jaettu kolmeen eri siipeen, joissa jokaisessa on omat oleskelutilat. Viljalassa on myös aistihuone, jonka suunnittelussa on huomioitu asiakkaiden tarpeet, sekä hyödynnetty uusia teknologisia ratkaisuja. Jokaisella siivellä on oma parveke ja Viljalassa on myös omaa piha-aluetta, joka tehdään viihtyisäksi yhdessä muuttavien asiakkaiden kanssa. Henkilökuntamme on paikalla ympärivuorokauden jokaisen asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Viljalan erityisosaaminen ilmenee vaihtoehtoisen kommunikaation tukemisena ja haastavan käyttäytymisen ennaltaehkäisemisenä.  Palvelu rakennetaan asiakkaiden tarpeiden ympärille. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota valaistukseen ja materiaalivalintoihin, jotta ne luovat ympäristön, jossa aistiärsykkeet olisi minimoitu. Tavoitteena on luoda asiakkaille turvallinen ympäristö, jossa he voivat elää oman näköistään elämää, ammattitaitoisen henkilökunnan tuella.

Viljala

Viljatullintie 3, Espoo, Suomi