3.2.2021

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme Autismin talvipäiville 5.-6.2.

Autismiliiton järjestämä Autismin talvipäivät -tapahtuma tarjoaa ideoita ja näkökulmia autismityöhön, esittelee uusia toimintatapoja ja luo verkostoitumismahdollisuuksia. Tapahtuma järjestetään 5.–6.2. ja se toteutetaan tänä vuonna verkossa.

Tapahtuman yhteydessä on tietotori, jossa pääset tutustumaan myös Rinnekodin toimintaan. Tietotorilla Rinnekodin pisteellä on koko tapahtuman ajan läsnä monipuolinen joukko asiantuntijoita palveluistamme. Katso alta päiväkohtaiset nostot sekä lopusta kaikki tavoitettavissa olevat asiantuntijamme.

Tule rohkeasti tapaamaan ja keskustelemaan!

Perjantaina 5.2

  • Johtava psykologi Jasmiina Polvi vastaa itsemääräämisoikeutta koskeviin kysymyksiin lounastauon ajan klo 11.45–13.30.
  • Taukojen aikana mahdollisuus pikatyöhaastatteluihin palveluyksikön johtaja Tuula Luoman kanssa.

Lauantaina 6.2

  • Johtava ylilääkäri Elina Santti vastaa itsemääräämisoikeutta koskeviin kysymyksiin lounastauon ajan klo 11.45–13.00.
  • Taukojen aikana mahdollisuus pikatyöhaastatteluihin palveluasiantuntija Taru Salmen ja palveluyksikön johtaja Tuula Luoman kanssa.

Asumisen tuen palveluista paikalla ovat lisäksi johtaja Hanna Ekman, palvelualuejohtaja Veli-Pekka Karri,  ja yksikönjohtaja Suvi Helenius.

Työllistymisen ja osallisuuden palveluista paikalla ovat lisäksi johtaja Anna Eskola, palvelualuejohtaja Satu Granberg sekä yksikönjohtajat Cisu Salo, Anni Erolahti, Hanna-Leena Leinonen ja Katariina Tainio.

 

Aiheeseen liittyvät