LAHJOITA! AJANKOHTAISTA BLOGIT RINNEKOTI 90v OTA YHTEYTTÄ

Erityisperhetyö

Erityisperhetyön tavoitteena on auttaa ja tukea lapsen vaikean, ennenaikaiseen kuolemaan johtavan sairauden kohdanneita perheitä selviytymään arjesta ja sairaan lapsen hoidosta. Tavoitteena on myös ylläpitää ja parantaa perheen toimintakykyä lapsen sairauden ja surutyön eri vaiheissa, myös lapsen kuoleman jälkeen.

Erityisperhetyön kautta esimerkiksi INCI, MLD, CRMCC ja Miller-Dieker -sairautta sairastavien lasten vanhemmille, sisaruksille, isovanhemmille ja sukulaisille järjestetään vertais- ja perhetapaamisia ympäri Suomen.

Lisätietoja

Janne Vartiainen
Erityisperhetyöntekijä
puh. 050 077 3201
janne.vartiainen@rinnekoti.fi

Rinnekoti-Säätiön erityisperhetyön viranomaisten koulutus -ja vertaistilaisuus Leppävirralla 9.6.2017

Leppävirralla sijaitseva Kylpylä Vesileppiksessä järjestetään erityisperhetyön koulutus- ja vertastilaisuus 9.8.2017. Tilaisuuden ohjelma on tulostettavissa tästä ja ajo-ohjeet paikalle löytyvät täältä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Janne Vartiainen
Erityisperhetyöntekijä
puh. 050 077 3201
janne.vartiainen@rinnekoti.fi

 

Erityisperhetyön Itä-Suomen asiakasperheiden virkistysviikonloppu 10-11.6.2017

Kesäkuussa Leppävirralla Kylpylä Spa Vesileppiksessä järjestetään virkistysviikonloppu erityisperhetyön Itä-Suomen asiakasperheille. Ohjelma on etukäteen tarkasteltavissa tästä linkistä. Tässä linkissä on puolestaan ajo-ohjeita tapahtumapaikalle.

Ilmoita perheen osallistujien nimet, lasten iät, erityisruokavaliot ja allergiat sekä muut mahdolliset erityistoiveet, jotka liittyvät majoitukseen:
Janne Vartiainen
Erityisperhetyöntekijä
puh. 050 077 3201
janne.vartiainen@rinnekoti.fi

 

Erityisperhetyön vertais- ja koulutustilaisuus perheiden työntekijöille Kuortaneen Urheiluopistolla 26.5.2017

Keväinen tervehdys arvoisat yhteistyökumppanimme ja tervetuloa mukaan Rinnekoti-Säätiön erityisperhetyön Länsi-Suomen alueen viranomaisten  vertais- ja koulutustilaisuuteen kuortaneen Urheiluopistolle 26.5.2017.

Vuosi on taas kulunut ja on aika tullut taas tavata toisiamme erityislaatuisten asiakaslasten ja heidän perheidensä asian äärellä. Tilaisuuden ohjelma on ohessa nähtävillä. Tapahtumapaikkana on jälleen Kuortaneen Urheiluopisto ja sen miellyttävät puitteet. Tänä vuonna koulutuksellisia  teemoina ovat vuorovaikutus lapsen kanssa ja kokemuspuheenvuoron tuomat näkökulmat perheen arkeen. Koska tilaisuus on luonteeltaan työnohjauksellinen, huomioithan että osallistumalla sitoudut vaitioloon tilaisuudessa mahdollisesti kuulemiesi tietosuojan alaisten ja arkaluontoisten asioiden osalta.

Ilmoittautumiset ruokavalioineen suoraan minulle yllä näkyviin yhteystietoihin viimeistään 23.5 mennessä.  Kuortaneen urheiluopiston osoite on: Opistotie 1, 63100 Kuortane.

Tarkemmat koordinaatit paikalle löytyvät tästä linkistä.

Tavataan Kuortaneella!

Janne Vartiainen

 

Tervetuloa Rinnekoti-Säätiön erityisperhetyön Länsi-Suomen vertaisleirille 27-28.5.2017

Kevättä pukkaa niin nopeasti, että on taas tullut aika mietiskellä  ilmoittautumista vertaisviikonlopun viettoon.  Länsi-Suomen alueella olemme jo useiden vuosien ajan järjestäneet tilaisuutemme Kuortaneen Urheiluopistolla. Näin tehdään tänäkin vuonna. Tilaisuus, kuten koko erityisperhetyön toiminta, rahoitetaan Stea:n avustuksella. Paikan tarkemmat tiedot löytyvät tästä linkistä: http://www.kuortane.com/

Kuortaneelle pääsee parhaiten omalla autolla, mutta busseja kulkee paikalle Seinäjoelta todistetusti.

Ohjelma on nähtävissä täältä: Linkki ohjelmaan

Ohjelman lisäksi aikaansa voi käyttää myös keskusteluihin vertaisten kanssa, tai vaikka ihan oman tilan ottamiseen. Paikalla on edellisvuosilta tuttuja lastenhoitajia, joiden tuella aikuiset saavat käyttää aikaansa keskinäisiin kohtaamisiinsa. Sairaat lapset ovat tilaisuuteen myös tervetulleita, mutta tällöin vanhemmat huolehtivat lapsen hoidosta. Sunnuntaina huoneiden luovutus tapahtuu jo klo 12.00. Ohjelma kuitenkin edelleen jatkuu ja tämän takia vieraillamme onkin mahdollisuus ns. viivästettyyn uloskirjautumiseen, mutta tämä on huonekohtaista ja selviää vasta paikanpäällä.

Ilmoittautumiset 19.5 mennessä suoraan minulle alla näkyviin yhteystietoihin. Ilmoittautumiseen tarvitsen perheenne osallistujien lukumäärän, lasten iät,  perheenne mahdolliset erityistoiveet majoituksen suhteen (pinnasänky ect) ja erityisruokavaliot/allergiat.

Nähdään Kuortaneella!

Janne Vartiainen