AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Erityisperhetyö

Erityisperhetyön tavoitteena on auttaa ja tukea lapsen vaikean, ennenaikaiseen kuolemaan johtavan sairauden kohdanneita perheitä selviytymään arjesta ja sairaan lapsen hoidosta. Tavoitteena on myös ylläpitää ja parantaa perheen toimintakykyä lapsen sairauden ja surutyön eri vaiheissa, myös lapsen kuoleman jälkeen.

Erityisperhetyön kautta esimerkiksi INCI, MLD, CRMCC ja Miller-Dieker -sairautta sairastavien lasten vanhemmille, sisaruksille, isovanhemmille ja sukulaisille järjestetään vertais- ja perhetapaamisia ympäri Suomen.

Lisätietoja

Janne Vartiainen
Erityisperhetyöntekijä
puh. 050 077 3201
janne.vartiainen@rinnekoti.fi

 

Ajankohtaista
 

Lämmin kesätervehdys teille kaikille, arvoisat eteläisen Suomen asiakasperheet, sekä lähipalveluja perheille tuottavat ammattilaiset!

Taas on se aika vuodesta, että pääsemme tapaamaan suuremmalla joukolla toisiamme Lohjalla Kisakallion urheiluopistolla järjestettävässä tilaisuudessamme. Tapahtuma jakautuu tuttuun tapan kahteen osaan.

Perjantaina 4.8 klo 12 alkaen kokoontuvat asiakasperheiden viranomaiskontaktit kouluttautumisen ja  kokemusten & tiedon jakamisen merkeissä.  

Viranomaisten ohjelma löytyy oheisesta linkistä.
Ilmoittautuminen ja tieto mahd.erityisruokavalioista erityisperhetyöntekijälle mieluiten sähköpostitse  31.7 mennessä.

Perheiden vertaistapaaminen alkaa lauantaina 5.8 ja kestää sunnuntai -iltapäivään Kisakallion tutuissa maisemissa. Ohjelma perheille löytyy oheisesta linkistä. Ilmoittautumiset erityistoiveineen alla oleviin yhteystietoihin heinäkuun loppuun eli 31.7 mennessä.

Tapahtuma paikan tarkemmat tiedot löytyvät tästä linkistä

>> Ohjelma perheille
>> Ohjelma viranomaisille

 

 

Tavataan Lohjalla!