AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Tutkimus

Tutkimustoiminnan lähtökohtana arvot

Tutkimustoimintamme keskittyy terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen korkeatasoisen tutkimuksen ja sen käytännön sovellusten avulla. Vahvoja alojamme ovat jos vuosien ajan olleet lääketiede sekä palvelujen vaikuttavuus ja saatavuus. Lähtökohtina tutkimustoiminnassamme ovat säätiön arvot, eettiset periaatteet ja hyvä tieteellinen käytäntö. Sivun alaosasta näet tällä hetkellä käynnissä olevat tutkimuksemme.

Rinnekodin Kehitysvammatutkimuksen Kannatusyhdistys tukee taloudellisesti Suomen Aivosäätiöön perustetun Rinnekodin kehitysvammatutkimuksen rahaston toimintaa eli alaan liittyvää tutkimusta.

Tue kehitysvammaisuuteen liittyvää tutkimusta ja lahjoita!

Lahjoitukset voitte ohjata yhdistyksen tilille FI 86 2001 2000 5475 30 (Nordea).

Poliisihallitus on 6.4.2018 myöntänyt Rinnekodin Kehitysvammatutkimuksen Kannatusyhdistys ry:lle luvan (RA/2018/368) rahan keräyksen toimeenpanemiseen. Keräys lupa on voimassa 1.2.2018-31.1.2020 välisenä aikana koko maan alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerättävät varat käytetään apurahojen jakamiseen tutkijoille vuosien 2018-2020 aikana Suomen Aivosäätiön Rinnekodin kehitysvammatutkimuksen rahaston toimesta.


Tutkimuksen tai opinnäytteen tekeminen Rinnekoti-Säätiössä

Kaikkiin tutkimuksiin ja opinnäytetöihin, jotka toteutetaan osittain tai kokonaan Rinnekoti-Säätiössä tarvitaan tutkimuslupa. Tutkimuslupa haetaan Rinnekodin omalla lomakkeella. Hakemuksen arviointikriteereinä ovat tutkimussuunnitelman laatu, tieteelliset ja eettiset käytännöt, innovatiivisuus, uutuusarvo, vaikutus kehitysvammaisten elämään tai yhteiskuntaan. Tutkimuksen/opinnäytteen tekijä sitoutuu toimittamaan valmiin raportin Rinnekotiin. AMK ja YAMK opinnäytetyöt tulee hyväksyttää Rinnekodissa ennen julkaisua.  Mikäli opinnäytetyö tarvitsee Rinnekodilta ohjaajan arvioidaan tapauskohtaisesti mahdollisuus tarjota ohjaaja.

Hakemuslomakkeet:
1) AMK/YAMK tutkimusluvat sekä
2) Muut tutkimusluvat.

Valitse oikea lomake ja toimita se liitteineen ja allekirjoitettuna:

Rinnekoti-Säätiö, Tutkimusluvat, Rinnekodintie 10, 02980 Espoo

tai skannattuna tutkimusluvat@rinnekoti.fi  

Tiedustelut tutkimusluvat@rinnekoti.fi