AJANKOHTAISTA BLOGIT RINNEKOTI 90v OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Tutkimus

Lähtökohtana säätiön arvot

Tutkimustoimintamme keskittyy terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen korkeatasoisen tutkimuksen ja sen käytännön sovellusten avulla. Vahvoja alojamme ovat jos vuosien ajan olleet lääketiede sekä palvelujen vaikuttavuus ja saatavuus. Lähtökohtina tutkimustoiminnassamme ovat säätiön arvot, eettiset periaatteet ja hyvä tieteellinen käytäntö. Sivun alaosasta näet tällä hetkellä käynnissä olevat tutkimuksemme.

Rinnekodin Kehitysvammatutkimuksen Kannatusyhdistys tukee taloudellisesti Suomen Aivosäätiöön perustetun Rinnekodin kehitysvammatutkimuksen rahaston toimintaa eli alaan liittyvää tutkimusta.

Verohallitus on nimennyt Rinnekodin Kehitysvammatutkimuksen Kannatusyhdistys ry:n tuloverolain tarkoittamaksi yhdistykseksi, jolle tehdyn rahalahjoituksen (850 -50 000 €) lahjoittava yhteisö saa vähentää tulostaan verotuksessa vuosina 2014-2018.

Poliisihallitus on myöntänyt Rinnekodin Kehitysvammatutkimuksen kannatusyhdistys ry:lle rahankeräysluvan (POL-2015-9245). Keräyslupa on voimass 19.11.2015 - 18.11.2017 välisenä aikana koko maan alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerättävät varat käytetään apurahojen jatkamiseen tutkijoille Suomen Aivosäätiön Rinnekodin kehitysvammatutkimuksen rahaston toimesta.

Rahalahjoitukset voi ohjata tilille FI86 2001 2000 5475 30 (NDEAFIHH).

Tutkimustoiminta

Tutkimuksen tai opinnäytteen tekeminen Rinnekoti-Säätiössä

Kaikkiin tutkimuksiin ja opinnäytetöihin, jotka toteutetaan osittain tai kokonaan Rinnekoti-Säätiössä tarvitaan tutkimuslupa. Tutkimuslupa haetaan Rinnekodin omalla lomakkeella. Hakemuksen arviointikriteereinä ovat tutkimussuunnitelman laatu, tieteelliset ja eettiset käytännöt, innovatiivisuus, uutuusarvo, vaikutus kehitysvammaisten elämään tai yhteiskuntaan. Tutkimuksen/opinnäytteen tekijä sitoutuu toimittamaan valmiin raportin Rinnekotiin. AMK ja YAMK opinnäytetyöt tulee hyväksyttää Rinnekodissa ennen julkaisua.  Mikäli opinnäytetyö tarvitsee Rinnekodilta ohjaajan arvioidaan tapauskohtaisesti mahdollisuus tarjota ohjaaja.

Hakemuslomakkeet:
1) AMK/YAMK tutkimusluvat sekä
2) Muut tutkimusluvat.

Valitse oikea lomake ja toimita se liitteineen ja allekirjoitettuna:

Rinnekoti-Säätiö, Tutkimusluvat, Rinnekodintie 10, 02980 Espoo

tai skannattuna tutkimusluvat@rinnekoti.fi  

Tiedustelut tutkimusluvat@rinnekoti.fi