Työnhakijoille

Merkittävää työtä joka päivä!

Meillä Rinnekodissa työskentelee noin 1 200 hyvän elämän ammattilaista. Työntekijänä olet osa työyhteisöä, jossa tehdään oikeasti merkittäviä asioita päivittäin. Työhyvinvointiamme mittaavan kyselyn mukaan peräti 94% henkilöstöstämme kokee tekevänsä työtä, jolla on merkitystä.

Haluamme, että Rinnekodissa työskentelee työkykyinen ja hyvinvoiva henkilöstö. Siksi meillä onkin henkilöstön työhyvinvoinnin parantamiseen keskittyvä Hyvää työpäivää! -ohjelma ja henkilöstön työturvallisuutta kehittävä Turvallista työpäivää! -ohjelma.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön sekä kattavat henkilöstöedut.

Lue lisää

Tule meille töihin!

Oletko sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja toimintaperiaatteet kohtaavat omamme? Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia kasvavaan joukkoomme.

Katso avoimet työpaikkamme

 

Tiedoksi työnhakijoille – näin käsittelemme henkilötietojasi

Oletko kiinnostunut keikkatyöstä tai sijaisuuksien tekemisestä?

Hankimme sijaiset yksiköihin Onviren kautta, kun sijaisuuden kesto on alle 14 vuorokautta. Haluatko tehdä keikkatöitä, mutta et vielä ole Onviren keikkalainen? Rekisteröidy palveluun www.onvire.fi ja soita sen jälkeen puh. 045 7881 8709.

Pidempiin määräaikaisiin sijaisuuksiin ja muihin kuin Asumisen tuen palveluihin rekrytoimme hyvän elämän osaajia edelleen itse.

Etsitkö kesätyöpaikkaa?

Kesätyöhakumme tulevaa kesää varten käynnistyy yleensä maaliskuussa. Avoimista kesätyöpaikoista ilmoitamme näillä sivuilla. Tiesithän, että olemme jo useampana vuonna olleet mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa? Katso, mitä aiemmat kesätyöntekijät kertovat työskentelystä Rinnekodilla.

Työntekijämme kertovat