Tule meille töihin!

Oletko sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja toimintaperiaatteet kohtaavat omamme?

Haluatko sinä tulla mukaan tekemään työtä kanssamme #sydänmukana?

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia kasvavaan joukkoomme.

Katso avoimet työpaikkamme

 

Tiedoksi työnhakijoille – näin käsittelemme henkilötietojasi

Tule meille tekemään hyvää kesäduunia!

Meillä voit kartoittaa arvokasta työkokemusta ja kehittyä sote-ammattilaisena mukavassa porukassa. Saat hyvän perehdytytyksen tehtävääsi oman Kesäkamun eli nimetyn perehdyttäjäsi johdolla.

Etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaasi, olet vastavalmistunut tai kokenut alan konkari – meillä on monia mahdollisuuksia juuri sinulle. Vieraanvaraiset työyhteisömme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Haku kesäduuneihin tästä

Merkittävää työtä joka päivä!

Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Diakonissalaitos työllistää valtakunnallisesti noin 2 300 henkilöä, siitä noin 1 200 hyvän elämän ammattilaista työskentelee Rinnekodissa. Työntekijänä olet osa työyhteisöä, jossa tehdään oikeasti merkittäviä asioita päivittäin. Työhyvinvointiamme mittaavan kyselyn mukaan peräti 98% henkilöstöstämme kokee tekevänsä työtä, jolla on merkitystä.

Haluamme, että Rinnekodissa työskentelee työkykyinen ja hyvinvoiva henkilöstö. Siksi meillä onkin henkilöstön työhyvinvoinnin parantamiseen keskittyvä Hyvää työpäivää! -ohjelma ja henkilöstön työturvallisuutta kehittävä Turvallista työpäivää! -ohjelma.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön sekä kattavat henkilöstöedut.

Lue lisää

Oletko kiinnostunut keikkatyöstä tai sijaisuuksien tekemisestä?

Hankimme sijaiset yksiköihin Onviren kautta, kun sijaisuuden kesto on alle 14 vuorokautta. Haluatko tehdä keikkatöitä, mutta et vielä ole Onviren keikkalainen? Rekisteröidy palveluun www.onvire.fi ja soita sen jälkeen puh. 045 7881 8709.

Pidempiin määräaikaisiin sijaisuuksiin rekrytoimme hyvän elämän osaajia edelleen itse. Pidempiaikaisiin sijaisuuksiin liittyen voit olla yhteydessä suoraan palveluasiantuntijoihin.

Asumisen tuen palvelut:
Johanna Siitonen
johanna.siitonen@rinnekoti.fi
puh. 0504319890

Lapsi- ja perhepalvelut:
Sini Lindell
sini.lindell@rinnekoti.fi
puh. 0405961810

Työllistyminen ja osallisuus:
Ria Vendelin
ria.vendelin@rinnekoti.fi
puh. 0405129568

Opiskelija – Tervetuloa meille töihin tai harjoitteluun!

Sijaisuuksia voivat tehdä sote-alan opiskelijat, joilla on 2/3 opinnoista suoritettu ja meillä voit myös suorittaa esimerkiksi lähihoitajan tutkinnon loppuun oppisopimuksella. Oppisopimuksen aikana tehtävästä työstä maksamme sinulle palkkaa ja saat ison talon edut.

Sosiaali- ja terveysalan opintoihin kuuluva työpaikalla tapahtuva oppiminen oman alan toimintaympäristössä on merkittävä osa opintoja ja kehittää ammattitaitoa. Rinnekoti haluaa olla mukana toteuttamassa laadukkaita jaksoja opiskelijoille sekä kehittämässä alaa yhteistyössä opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa. Opiskelija voi olla suoraan yhteydessä tai työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta voi sopia oman oppilaitoksen vastaavan kautta.

Lue lisää opiskelijan mahdollisuuksista Rinnekodilla

 

Työntekijämme kertovat