Hyvää työpäivää!

Hyvinvoiva henkilöstö on meille erittäin tärkeää. Työntekijöidemme työhyvinvointia seuraamme kaksi kertaa vuodessa tehtävän Työvire-kyselyn avulla sekä jokaisen kanssa henkilökohtaisesti käytävän työhyvinvointi-keskustelun avulla. Syksyllä 2020 koko Rinnekodin henkilöstön työvirettä kuvaava luku oli 4/5.

Suhtaudumme työaikajoustoihin ja eri työsuhdemuotoihin myötämielisesti. Haluamme tukea työn ja perhe-elämän tai vapaa-ajan muuttuvia tilanteita työntekijöidemme eduksi.
Vakituisen henkilökuntamme työhyvinvointia tuetaan vapaa-ajalla käytettävällä, runsaalla Smartumin liikunta- ja kulttuurisaldolla. Lisäksi palkitsemme mm. hyvästä työsuorituksesta, asenteesta, joustosta tai vaikkapa myönteisestä asiakaspalautteesta paitsi sanallisella kiitoksella, myös pienillä palkkioilla, kuten Linnanmäen hupirannekkeella tai Smartumin Smoothie -seteleillä.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Rinnekoti on monikulttuurinen työpaikka, mutta työkielemme on suomi. Rinnekoti on savuton työpaikka.