23.2.2021

WorkPilotsin kautta tekijät keikkaluonteiseen työhön

Tarvitsetko apua lumenluonnissa tai vaikkapa pihan hiekoittamisessa? Kutsu Kornetin työhönvalmennuksen ryhmä keikkaluonteiseen työhön, niin homma hoituu. Uudenlainen keikkatyön malli antaa mahdollisuuden kokeilla palkkatyötä yhä useammalle osatyökykyiselle.

Mies auraa pihaa lumikolalla.

 

WorkPilots on kotimainen palvelu, joka tekee keikkatöiden löytämisestä ja tilaamisesta helppoa ja nopeaa. Palvelu antaa mahdollisuuden erilaisiin työkokemuksiin. Kornetin työhönvalmennuksessa onkin pohdittu, millaisia keikkatöitä kukin haluaisi tehdä. Pihanhoitoon liittyvät tehtävät kuten talvella lumien kolaus ja syksyllä lehtien haravoiminen kuulostavat mielenkiintoisilta. Myös erilaiset postitus- tai pakkaustyöt sujuvat. Keikkatöitä toivotaan pääkaupunkiseudulta, n. 25 kilometrin säteellä Helsingin Pitäjänmäestä.

– Me ollaan hauskoja, ahkeria ja luotettavia työntekijöitä, keikkatöitä odottavat asiakkaat toteavat.

Keikkatyötä voivat WorkPilotsin kautta tarjota niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Toimeksianto tehdään joko mobiiliapplikaatiolla tai tietokoneella. Tilaaja voi päättää toimeksiantoa tehdessään, minkä kokoisen ryhmän haluaa tehtävää tekemään (2–6 henkilöä). Ryhmän mukana tulee paikalle myös työhönvalmentaja. Keikkatyöstä saatu palkka maksetaan suoraan tekijöille.

Työnteolla osallisuutta ja itsevarmuutta

Yhdessä Taitaen -hankkeen projektityöntekijä Anna-Leena Häkämies ja Kornetin työhönvalmentaja Juuso Laakso odottavat jo mielenkiinnolla ensimmäisiä työkutsuja. Työhönvalmennuksen tavoitteena on harjoitella monipuolisesti erilaisia työelämässä tarvittavia taitoja.

– Kaikki asiakkaat eivät pysty itsenäiseen työskentelyyn. WorkPilotsin kautta tehtyihin keikkakutsuihin lähtee aina työhönvalmentaja mukaan ja hän on asiakkaiden tukena tehtävissä. Näin osallisuus työelämään mahdollistuu yhä useammalle, Häkämies kertoo.

Lataa tästä ohjeet keikkatyön tilaamiseen

Aiheeseen liittyvät